GÜLÇİN
Daimi Üye
MALZELER
1. HAZIR YUFKA
2.ET KUSBASI
3.KURU SOGAN
4.MAYDONOZ
5.SALCA
6.YOGURT
7.SIVIYAG
YAPILISI
Etlerı ıyıce haslıyoruz ve onları kucuk kucuk dıdıyoruz maydozlarıda ıncecık kıyıyoruz soganıda bunların hepsını bır kabapda karıstırıyoz.yufkaları sıgara boregı tarzında kesıyoruz kestıgımız yufkaları ıkı kat alarak malzemeyı ıçıne koyuP sıgara boregı sarar gıbı sarıyoruz hepsını sardıktan sonra kızgın yagda kızartıyoruz.bır kapta salcalı sosu hazırlıyoruz ve ayrı ı-bır kaptada sarımsaklı veya sarımsaksız sosyapıp ustune dokuyoruz.AFIYET OLSUN
1. HAZIR YUFKA
2.ET KUSBASI
3.KURU SOGAN
4.MAYDONOZ
5.SALCA
6.YOGURT
7.SIVIYAG
YAPILISI
Etlerı ıyıce haslıyoruz ve onları kucuk kucuk dıdıyoruz maydozlarıda ıncecık kıyıyoruz soganıda bunların hepsını bır kabapda karıstırıyoz.yufkaları sıgara boregı tarzında kesıyoruz kestıgımız yufkaları ıkı kat alarak malzemeyı ıçıne koyuP sıgara boregı sarar gıbı sarıyoruz hepsını sardıktan sonra kızgın yagda kızartıyoruz.bır kapta salcalı sosu hazırlıyoruz ve ayrı ı-bır kaptada sarımsaklı veya sarımsaksız sosyapıp ustune dokuyoruz.AFIYET OLSUN