Söyler misiniz,Söylemez misiniz?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Çok yakın bi arkadaşınız gelse ve eşinizi biriyle yakaladığını söylese ve kesinlikel eşine söyleme ben kötü olurum gelip benimle kavga eder dese ne yapardınız?Bi de eşinize karşı ispatlayacak hiç bi deliliniz yok sonuna kadar inkar edeceği ve şüphelendin benden die sizi suçlu durmuna düşürmeye çalışacağı da kesin...:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İçime kurt düşer; ama delil olana kadar susardım. Ya böyle birşey yoksa.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
İnanamam inanmam.Benim eşim yapmaz.
Yakın arkadaşımsa eşimi yakaladığında iki tokat çaksaydı ozaman suratındaki morluk delil olurdu inkar edemezdi.:panter:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benimde içim içimi yer ama bişey yapamam açık versin yakalayayım diye beklerim :gitme:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Dogru olma olasılıgına karsı delılım de olmasa tabıkı soylerım.

Cınkı dogru olma ıhtımalı kadar dogru olmama ıhtımalı de var.

Dogruysa benımle degılse o yakın arkadasla yolunu ayırmalı...

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
allah dogru yoldan saptırmasın benım esımde asla yapmaz-hmm.ama içime kurt duser delıl bulana kadar takıp ederım sonraaa elınde neyı var neyı yok el koyarak bu işi bıtırırım-zebani

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
delıl olmasada sorardım yıne inkar ederse arkadaşımla yüzleştirirdim işte o zaman kımın doğru söylediği çıkardı ortaya tavrımda ona göre olurdu:kahve:

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
ben onu görmüş gibi laf almaya çalışırdım eger böyle birşey varsa tedirgin olup kendini ele verir zaten:(

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
oturup anlatırdım olanları tepkisine göre doğru mu yalan mı ortaya çıkardı zaten

zülbiye

Yeni Üye
Tepki
6
yorumlarinizcokhosuma gitti insanin esine güvenmesicok güzel birsey ama yinede tetbiri elden birakmamak gerek insan beser bazanda sasar Rabbim nefislerimize uydurmsin korusun bizleri bu fikracokhosuma gider benim musadenizle sizinlede baylasmak isterim:cokkomik: Uluslararası ölçekte bir kadın arastirmasi yapan sosyolog dunyanin cesitli ulkelerindeki kadinlarabir soru sormus; 'Kocanizi baskabir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz ?' Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus... İsvecli: Neyimi begenmedini sorarim Rus: Evi terk ederim Fransiz: Sesimi cikarmam sevgilime gider beni teselli etmesini isterim İtalyan: Kadini vururum İspanyol: Kocami vururum Yunanli: Her ikisinde vururum Turk: Benim kocam yapmaz !!! :cokkomik::kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.920
Çok yakın bi arkadaşınız gelse ve eşinizi biriyle yakaladığını söylese ve kesinlikel eşine söyleme ben kötü olurum gelip benimle kavga eder dese ne yapardınız?Bi de eşinize karşı ispatlayacak hiç bi deliliniz yok sonuna kadar inkar edeceği ve şüphelendin benden die sizi suçlu durmuna düşürmeye çalışacağı da kesin...:ates:

O arkadaşta korkacaksa gelip söylemeseydi o zaman oku yaydan çıkardı bir kere başkasının eşi olsa hadi bir derece anlarım ama kendi eşimi bana gammazlayacak sonra da aman sus aramız bozulur diyecek daha neler :ne:

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
ßenim eşim yapmaz demeyin!
Allah o duruma düşürmesin deyin.
Benim arkadaşım gelecek bana bunu söylecek he ve bana sus diyecek oldu..Kimse kusura bakmasın ama kocam kalkıp arkadaşıma neden söylediğin diyene kadar ne haltlar karıştırdığını bana anlatsın..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar