'Soyunurum bak'

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
soyunurum-bak.jpg

'Soyunurum bak'

İstanbul'da "Gelinim hamile, doğurmak üzere" diyerek insanlardan para isteyen 2 kadın kameralara takıldı.Kadın, kendisine sorular soran muhabiri ise, soyunmakla tehdit etti.

Star TV'nin ana haber bülteninde yayınlanan haber, Ramazan ayında vatandaşların dini duygularını sömürmek isteyen duygu istismarcılarını bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul'un göbeğinde farklı yerlerde "doğum" adı altında insanlardan para isteyen 2 kadın, kameralara yakalandı. Araçları durdurarak sürücülere, "gelinim hamile, doğurmak üzere, hastaneye gideceğiz ancak parayı denkleştiremedik" diyerek para isteyen kadın, başkı bir yerde ise, "bizi başka hastaneye sevk ettiler. Oraya gidecek de paramız yok ya bizi götürün, ya da biraz yardım edin" diyerek para istedi. Kadınlara soru sormak için yanlarına yaklaşak muhabir ise, şok bir sözle karşılaştı. Muhabirden kendilerini rahat bırakmasını isteyen kadınlardan biri, "gitmezsen soyunurum" derken, üzerine de polisi çağırmakla tehdit etti.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
artık dilenciliği aştılar direk sömürüye dayandı iş ağlamalar sızlanmalar...geçen kadının biri gelmiş kızım fitrenizi verdiniz mi bana ver dedi bem de verdik dedim...ya sen kimsin nesin neden sana varayim fitre bu herkes istediğine verir böyle gelip istendiği nerde görünmüş....:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
eşim anlatıyo birinin dükkanındaymış işte bi kaç kişi vardık dio kadının biri gelmiş fitreleri verdiniz mi verin bana demiş onlar da verdik biz demişler kadın diyomuş ki o zaman bi daha verin ne olacak vardır sizde para hadi diyomuş ihtiyacı olan biri böyle konuşabilir mi işi böyle yüzsüzlüğe dökebilir mi.....

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
kesinlikle yaaaa.... böyle şey olurmu* hem fitre bu her önüne gelene, tanımadığına verilirmi? müslüman olması, namaz kılması, oruç tutması v.b. şeylere dikkat edilmesi gerekiyor.... Allah Allah yaaa....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bak şimdi sinirlerim zıpladı yine cuma ya bugün başladılar yine kadın geldi bi tane 3 cumadır filan geliyo 2 sefer acıdım ekmek aldı param yok dedi ben verdim parasını bugün gelmiş domates alacam para verir misin dedi ben de param yok dedim ağlama ayakları yaptı ekmek koydu poşete iki tane param vardı dur dedi baktı baktı param yok dedi sonra ben sana getirirm akşam üstü parasını dedi çıktı gitti.....sorun ekmek parası değil de yani yüzsüzlüğe girmiyo mu artık bu.....ağlama ayakları yapıp çekip gitmek:alsana:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Ayrıca böyle param yok ayakları yapanlara sinir oluyorum :alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen ben de.... bi daha gelecek o kadın buraya çok bekler resmen beni salak yerien koydu ayak üstü ya......Allah bilir benden çok parası var:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dün ekmek alan ve parasını getirmeyen kadın gelmedi duygu sömürüsü yaptığı burdan belli parasını bıraktım ben kasaya helali hoş olsun ama bi daha da beni salak yerine koyamaz:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar