Sucker Punch

E

EylulV

Misafir
1 Yıl Once Vizyona Cıkmıs Ve Gitmek İsteyipte Gidemedigim "Sucker Punch" Filmini Bugun İzleme Firsati Buldum.Gerek Müzikleriyle Gerek Hareketli Sahnelelriyle Gerek Sozleriyle Beni Bambaska Dünyaya Cekmis Bir Film....Benim Gibi Sinama Severseniz Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Birlesimini Seven Birisiyseniz Bu Film Bos Vaktinizde İzlenebilir Film Olma Niteligini Tasiyor.Filmin Konusuna Giris Yaparak Devam Edelim...

Genç Ve Bir O Kadarda Güzel Olan Kızımız Annesini Kaybeder.Ardindan Babasi Kızını Ozel Bir Klinige Kapatir. Genc Kız Kapatildigi Yerden Cıkmak İcin Bir Takim Planlar Yapar.Bulundugu Yerde Kendisi Gibi Farklı Farklı Kızlarda Bulunmaktadir.Müthis Birsey Bulmustur.Zamani Ve Uzayi Gecebilmenin Yolunu Bulmustur.Artik OYle Bir Konumadadirki İstedigi Savascılarla Birlikte İnanilmaz Maceralara Darlarlar.Hayalleri Onu Ozgur Kılmaktir;Gercek İle Düşsel Sinirlarin Bulaniklasmasi Pahasina Bu Yolculuklara Cıkar.

sp.jpg

sucker-punch.jpg

sucker-punch21.jpg

sucker-punch31.jpg

Film İcin Yapilmis Ozel Fragman:

Aslinda Bambaska Bir Film Bekliyordum.Hayaller Dünyasinda Gececigini Sandigim Bir Film İdi.Ama İkisi Bir Aradaydi Hem Gerceklik Hem Hayal.... Tam Tadindaydi Yani:cokkomik::cokkomik:

Filme Verdigim Puan İse 8/10

Filmde En Etkilendigim Sahne İse Final Sahnesindeki Sozler Oldu

"severek yaşadığımız hayatı onurlandıran kimdir ?
o canavarları bize öldürmemiz için gönderen...
ve aynı zamanda asla ölmeyeceğimizi işaret eden kimdir ?
neyin gerçek olduğunu ve yalanlara gülüp geçmeyi öğreten kimdir ?
neden yaşadığımıza ve neyin uğruna canımızı vereceğimize karar veren kimdir ?
bizi zincire vuran ve özgürlüğümüzü sağlayacak anahtarı elinde tutan kimdir ?
sensin !
ihtiyacın olan tüm silahlara sahipsin.
haydi savaş !"

Bir insan bundan çok şey öğrenebilir. gerçekten hepimizin ihtiyacı olan da bu.

İyi Seyirler

OP
E

EylulV

Misafir
Tesekkurler hayatim bakalim izleyen olackmi:durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar