Kristen Stewart
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler :
5 kg. sığır kıyması
100 gr. sarımsak
1 kg. koyun kıyması
2 çorba kaşığı kırmızı biber
2 çorba kaşığı yeni bahar
Kafi miktarda dana ve koyun
bağırsağı
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı :
Makinadan geçirilmiş kıymaya
Ertesi günü tuzunu kontrol edip tekrar yoğurun.
Bıçaksız bir et makinasına eti koyup temizlenmiş bağırsaklara huni yardımıyla hiç ara kalmayacak şekilde doldurun.
Kafi uzunluk elde edilince bağırsakları kalın bir iple boğarak bağlayın
Bu şekilde bütün sucuğu bağırsaklara doldurun. Hepsi bitince halkaları bir sopaya geçirin.
Fazla suyunun çıkması için halkaları toplu iğne ile bir kaç yerinden delin. Halkaları serin bir yere asıp kurutun.
İstenilen kuruluğa gelince de üzerlerine zeytinyağ sürün.
Afiyet olsun!!!ALINTIDIR