Suda Eriyen Gelinlik!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
İngiliz uzmanlar suda eriyen gelinlik geliştirdi. Üretiminde ‘polivinil alkol’ kullanılan gelinlik duşun altında eriyip yok oluyor.

Ancak bu gelinliği tercih edeceklerin yağmuru göz ardı etmemesi şart. Çünkü gelinlik yağmurda da eriyor...

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çıkan habere göre, İngiltere’deki Sheffield Hallam Üniversitesinden bir grup bilim adamının, içeriğinde polivinil alkol kullandığı gelinlik, duşun altında kolaylıkla eriyip gidiyor ya da gündelik hayatta kullanılacak 5 parça kıyafete dönüştürülebiliyor.

Düğünlerin ekonomik ve ekolojik götürüleriyle gerçek bir tüketim aracı olduğu günümüzde, modanın da hızla değiştiğini göz önünde tutan bilim adamlarının dönüştürülebilir kumaşlar kullanarak teknolojiyle sanatı bir araya getirdikleri gelinlik, yine aynı üniversite tarafından organize edilen bir sergide görücüye çıkarılacak.

Ancak özellikle bahar aylarında evlenmeyi düşünen çiftlerin bu gelinliği tercih ettiklerinde aniden yağmura tutulmaları durumunda, düğünü kapalı mekana alma garantisi veren bir şirketle anlaşması gerekiyor.

İlginç ve farklı bir gelinlik isteyenler için tercih sebebi

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
aslında düğünden sonrasını düşününce çok kolay olacak damadın işi... gelin önce duşa girer...... gelinlik üstünden çıkmış olurrr...:dil:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ben erkek olsam yenı evlenecek olsam kesın bundan gıydırırım be :dil:

Dugunden sonra da su ıcerken ara ara bardak elımden kayıverır:gul:

beg0nya

Yeni Üye
Tepki
3
Sen git okadar emek ver onu yaptirana kadar basindan terler döktúr xD
Sonra al gelinligi suda erit.. akila mantiga sigmiyor :Q

G

guzelcem

Misafir
Bence çok iyi buluş alıkışlıyorum, hiç olmazsa damat bey gelinlikle uğraşmaz hele takılarıyla suda eridikden sonra pat pat altınlar yere düşer daha kolay olur toplamak:kayris::D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar