GÜLÇİN
Daimi Üye
Supangleli Bisküvili Pratik Tatlı
Malzemeler:
1 poşet Dr Oetker supangle
3,5 su bardağı süt
30 adet ufalanmış kakaolu petibör bisküvi
50 gr. damla çikolata
1 çay bardağı ceviz
üzeri için hindistancevizi
Hazırlanışı:
ilk önce süt ve supangleyi bir tencereye alarak pişiriyoruz.
Pişen supangleyi ara ara karıştırarak soğutuyoruz.
Soğuyan muhallebinin içine ufak kırdığımız petibör bisküvileri,cevizi ve damla çikolatayı ileve ederek karıştırıyoruz.
Karışımı uygun bir borcama (ben 24 cm yuvarlak borcam kullandım) koyarak üzerini düzleştiriyoruz.
En üste hindistancevizi serperek 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Malzemeler:
1 poşet Dr Oetker supangle
3,5 su bardağı süt
30 adet ufalanmış kakaolu petibör bisküvi
50 gr. damla çikolata
1 çay bardağı ceviz
üzeri için hindistancevizi
Hazırlanışı:
ilk önce süt ve supangleyi bir tencereye alarak pişiriyoruz.
Pişen supangleyi ara ara karıştırarak soğutuyoruz.
Soğuyan muhallebinin içine ufak kırdığımız petibör bisküvileri,cevizi ve damla çikolatayı ileve ederek karıştırıyoruz.
Karışımı uygun bir borcama (ben 24 cm yuvarlak borcam kullandım) koyarak üzerini düzleştiriyoruz.
En üste hindistancevizi serperek 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz.