Supangleli Bisküvili Pratik Tatlı-Resimli

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
Supangleli Bisküvili Pratik Tatlı

2j65t8w.jpg


Malzemeler:

1 poşet Dr Oetker supangle
3,5 su bardağı süt
30 adet ufalanmış kakaolu petibör bisküvi
50 gr. damla çikolata
1 çay bardağı ceviz
üzeri için hindistancevizi

Hazırlanışı:

ilk önce süt ve supangleyi bir tencereye alarak pişiriyoruz.
Pişen supangleyi ara ara karıştırarak soğutuyoruz.
Soğuyan muhallebinin içine ufak kırdığımız petibör bisküvileri,cevizi ve damla çikolatayı ileve ederek karıştırıyoruz.
Karışımı uygun bir borcama (ben 24 cm yuvarlak borcam kullandım) koyarak üzerini düzleştiriyoruz.
En üste hindistancevizi serperek 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst