Süper babaanne

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
1386087898476.jpg

Süper babaanne

Oyuncu Ceyda Ateş'in babaannesi; 'Falcı Kiraz Teyze' olarak Küçükyalı'da büyük üne sahip. Kiraz Hanım, süper güçleriyle şifa dağıttığını iddia ediyor!
1386113838319.jpg

HEMEN RANDEVU ALIP GİTTİM
İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı semtinin en meşhur isimlerinden birinin, oyuncu Ceyda Ateş'in falcılık yapan babaannesi olduğunu duyunca, hemen bir randevu kopardım. İşte normal bir vatandaş gibi gittiğim o seansta yaşadıklarım:

İÇERİYE GİRERKEN TEDİRGİNDİM
Muhitinde neredeyse herkes onu tanıyor ve 'Falcı Kiraz Teyze' diye biliyor. Bu nedenle adresini bulmakta hiç zorlanmadım. Gazeteci olduğumu gizlediğim için içeriye girerken biraz tedirgindim. Ama Kiraz Teyze, hoş sohbetiyle beni rahatlattı.

'GEL KURŞUN DÖKELİM SANA!'
Kiraz Teyze'ye, üzerimdeki kötü enerjiden kurtulmak istediğimi söyledim. Kurşun dökmeyi teklif etti. 'Kabul' dedim. Etrafa kurşunlar saçıldı. O kurşun parçalarına bakarak geleceğime dair yorumlar yaptı, beni rahatlatacak öğütler verdi.

'KESİNLİKLE BÜYÜ YAPMAM'
Kiraz Teyze, asla büyü yapmadığını ama şifa için büyü bozabileceğini, bunun için de para almadığını söyleyip ekledi: "Ablam Karadeniz'de insanlara şifa dağıtırdı. Tüm ailem gibi, ben de bu konuda bilgiliyim."
1386147373592.jpg
1386147423880.jpg

TORUNUYLA GURUR DUYUYOR
Kiraz Teyze'nin evini "Onunla gurur duyuyorum" dediği torunu Ceyda Ateş'e ait fotoğraflar süslüyor.

Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar