Süper bi kür hem uzatıyo hem bakım yapıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

zynpp

Misafir
ben 3ay önce belimde olan saçlarımı victoria modeli kestrdım cokta güzel oldu ama uzayınca enseler cok kötü oldu bende düzgun uzasın diye yanları yani uzun olan kısımlarını ensemle aynı olsun dıye kestrdım bu seferde kezban gibi kısa küt dümdüz oldu ertesı gun tekrar kuaföre gdıp bi şekil ver şu sacıma dedım kat attı aman allahım iyce mal oldum bunalıma grdım toplayamıyorum şekil veremıyorum bende netten bu kürü buldum ve başladım yapmaya şöyle :
Bi tutam sinamekiyi yeticek kadar suda kaynatıp demlemeye bırakıosunuz sonra fısfıslı bi şişeye sinamekiyi süzüp koyuosunuz ılıyınca içine 1adet bemix ampul kırıyosunuz içine bi yemek kaşığı badem yağı bi tatlı kaşığı çörekotu yağı koyup çalkalıosunuz ben içine balda koyuyorum pamuk gibi yapıo sacımı parlıyo ve sacınıza sıkıp masaj yaparak yediriyosunuz istediğiniz kadar bekletip yıkıyosunuz bn gece uygulayıp sabah yıkıyorum 1 ayda saclarım enselerımdeyken omuzlarıma geldı cok güzel gürleşti dökülmesi durdu parlıyo yumuşacık kesinlikle öneriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar