Süper bir kür hem uzatıyor hem bakım yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

zynpp

Misafir
ben 3ay önce belimde olan saçlarımı victoria modeli kestrdım cokta güzel oldu ama uzayınca enseler cok kötü oldu bende düzgun uzasın diye yanları yani uzun olan kısımlarını ensemle aynı olsun dıye kestrdım bu seferde kezban gibi kısa küt dümdüz oldu ertesı gun tekrar kuaföre gdıp bi şekil ver şu sacıma dedım kat attı aman allahım iyce mal oldum bunalıma grdım toplayamıyorum şekil veremıyorum bende netten bu kürü buldum ve başladım yapmaya şöyle :
Bi tutam sinamekiyi yeticek kadar suda kaynatıp demlemeye bırakıosunuz sonra fısfıslı bi şişeye sinamekiyi süzüp koyuosunuz ılıyınca içine 1adet bemix ampul kırıyosunuz içine bi yemek kaşığı badem yağı bi tatlı kaşığı çörekotu yağı koyup çalkalıosunuz ben içine balda koyuyorum pamuk gibi yapıo sacımı parlıyo ve sacınıza sıkıp masaj yaparak yediriyosunuz istediğiniz kadar bekletip yıkıyosunuz bn gece uygulayıp sabah yıkıyorum 1 ayda saclarım enselerımdeyken omuzlarıma geldı cok güzel gürleşti dökülmesi durdu parlıyo yumuşacık kesinlikle öneriyorum

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
iyiymiş ya benimkiler uzun ama çok dökülüyo bende yapayım bari bu kürü:1:
sağol canım paylaşım için:sila:

OP
Z

zynpp

Misafir
rica ederim canım çörekotu yağını kullansan yeter sana :)

OP
Z

zynpp

Misafir
nekadar cok durursa okadar yararlı gece sür bişeyle sar kafanı sabah yıka öğlen yıka ne zmn yıkarsan içine normal sıvı yağ yada zeytin yağıda koyabılırsın cok yararı oluo

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
teşekkürler canım paylaşım için güzel bişeymiş benimde saçlarım kısa ve çok azaldılar eskiye oranla:uzgun::uzgun:
ben kına filanda yakıyorum bi sorun olmaz sanırım dimi:acep:

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Teşekkürler paylaşım için:) Bende neredeyse belime gelen saçalrımı ensemde kestirmiştim 1 ay önce kadar:( Uygulayayım ben de bu kürü bakalım:D

OP
Z

zynpp

Misafir
kınanın sorun olcanı sanmıyorum saça hiç bi zararı yok cok yararı var bnmde kısa cok bozuo sinirlerimi uzuo şuand ama yınede topluorum iyce uzayana kadar :sinifsinif::sinifsinif:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Yalnız kızlar hint kınası iyi yapmıyo saçları haberiniz olsun kaskatı yapıyo saçları ki daha çok dökülüyo:dertli::dertli::dertli:

dnz

Yeni Üye
Tepki
8
bende aynı sekilde uzun saçlarımı kulak hızamda vıctorya modelı yaptım ve bu kürü gordum uyguladım.aynı zamanda haftada bırde susam yağı ile masaj yaptım yarım saat saçta beklettım.1 ayda saçlarım cok canlı ve parlaklastı.veeee 1 ayda gozle gorulur sasırtacak sekılde uzadı.saçta boya varsa koyu renk, bıraz rengınde acılma oluyor ama bakım ıcın deger ve tabı sağlıklı uzaması için.bu arada sampuanımada çamterebentın koyuyorum.hıc zararı yok aksıne faydası var uzaması ıcın.umarım sızlerde fayda gorursunuz

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
hep uzatıyorum sonra banyoda zorluk çekincede kestiriyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar