Süpriz Teklif!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
66.534
Tepki
60.215
Puan
113
Yaş
33
Konum
kocaeli
fft18_mf4164035.Jpeg


Can Ateş, vicdan azabı ve aile baskısına dayanamayıp çocuğunu dünyaya getirecek olan Meryem Uzerli'ye sürpriz bir teklif iletti!
İddialara göre; sekiz aylık hamile olan Meryem Uzerli doğum için geri sayıma başlarken, onu terk eden işadamı Can Ateş'ten sürpriz bir hamle geldi Ünlü işadamı, doğum sırasında eski sevgilisinin yanında olmak için aracı gönderip "İzin ver, doğumda yanında olayım" dedi.
Uzerli'yi hamileyken terk ettiği için hedef tahtası olan Can Ateş, o dönem "Üstüme düşen sorumluluklarımın bilincindeyim" demişti. İşadamının, hem bu açıklamaya uygun davranmak, hem kendi ailesinin baskısı, hem de çektiği vicdan azabı nedeniyle böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi. Aldığı cevap ise bilinmiyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst