Sürpriz aşk!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.944
fft99_mf1944203.Jpeg

Sürpriz aşk!

Kenan Doğulu, yeni şans meleğini buldu. Ünlü popçunun, son dönemin popüler ismi Burcu Esmersoy ile birkaç haftadır flört ettiği konuşuluyor

Magazin alemi, bu dedikoduyla çalkalanıyor. Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu'nun adı; güzel sunucu Burcu Esmersoy ile anılıyor. Dedikodulara göre; ikili, Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı bir yarışma programına Kenan Doğulu'nun konuk olmasıyla yakınlaştı. Ünlü sunucu ile Doğulu, program sonrasında bir gece ******ne gitti.

Yaklaşık 15 günden beri sık sık görüşüp telefonla konuştukları iddia edilen çift, yan yana görüntülenmemek için de çaba sarf ediyor. Birbirlerini tanıma aşamasında olan Kenan Doğulu ile Burcu Esmersoy; iddialara göre önceki gün Kemerburgaz'daydı. Bir arkadaşlarının evindeki mangal partisine giden çift, burada oldukça keyifliydi.

KEMERBURGAZ SEFASI YAPTILAR
Adları aşk dedikodularına karışan Burcu Esmersoy ile Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün arkadaş gruplarıyla Kemerburgaz'daki bir villada mangal partisinde görüldü.

* Burcu Esmersoy'un bir süre önce Cem Alper'den; Kenan Doğulu'nun ise Amerikalı şarkıcı sevgilisi Sarah Nile Cameron'dan ayrılması, dedikoduları güçlendirdi. (TAKVİM)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.944
Özge Ulusoy dese şaşırmazdım (yarışma finalinde gözünü ayıramamıştı da :D ) ama Burcu Esmersoy diyince şaşırdım...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
hakkaten süpriz ama ne kadr sürecek asıl onu merak ediyorum.-gozluk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar