"Survivor'cıları tuzağa düşürdüm"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
"Survivor'cıları tuzağa düşürdüm"

Kekiğin pirzolaya, fındığın sütlaca yakıştığı gibi yakışıyor ekranlara. Yaptığı programlar reyting sıralamasında bir bir üst sıralara demir atıyor. Ama o yerinde durmuyor. Mr. Panama Acun Ilıcalı şimdi de aklınızın almayacağı isimleri dans ettirecek. Hele bir isim var ki, düşündükçe gülümsüyorum.


546864_detay.jpg




Nazenin TOKUŞOĞLU [email protected]
Perşembe akşamı... Acun Ilıcalı da benim gibi Fenerbahçe - PAOK maçında. Cuma öğleden sonra...Ben bitkin, onun sesi kısılmış. Biraz sohbet ediyoruz. Araya Acun Ilıcalı’nın yeni projesi için yaptığı görüşmeler giriyor. Bekliyorum. Bir şeyler yapmalıyım. Eğlenceli bir şeyler... Gözüm motosikletlerine kayıyor. Veee Türk gazetelerindeki ilk moto-röportaj gerçekleşiyor. Bu arada size Acun Ilıcalı’yla ilgili bir sır vereyim. Kendisi berbat dans eder. O yüzden de “etmez”. Bir sır daha vereyim. Ya da kendi versin. Ekim ayında başlayacak dans yarışmasında kimler var, büyük ödül ne olacak, Survivor’daki favorisi kim, sahurdan iftara kadar uyumadan ne yapar? İşte cevapları...
*Survivor programından da alnınızın akıyla çıktınız. Ama daha önceki röportajımıza dayanarak ilk dörde kalan Merve, Ertan, İhsan ve Aydın’ı tutturamadığınızı görüyorum.
Ciddi derecede yanıldım. Survivor seyirciyi de yarışmacıyı da şaşırtan bir format. Dengeler bir dakikada değişiyor. Hakan yüzde yüz demiştim, Gizem, Metin. Ama İhsan’ı hiç tahmin etmedim. Ertan’a hiç şans vermedim.
*Hakan’ı yarışmada tutmak için formatta oynama yapabilirdi yorumları yapıldı.
Hah bu işte gurur duyduğum olaydır. Hakan’ın elenmesi dürüstlüğümüzün göstergesidir. Survivor’ın tartışmasız yıldızıydı. Düello kuralını Hakan’dan önce uygulasaydık ilk dörtteydi ama yapmadık.
*Yarın yayınlanacak bölümde neler olacak?
Merve ve Ertan şartların bence yüzde 50-50 olduğu özel bir oyun oynayacaklar. Biri elenecek. Salı günü de kalan üçünden biri finale gidecek, ikisi bir sonraki hafta kapışacak. Büyük final 12 Eylül’e denk geleceği için 19’una erteleyebiliriz.
*Adadan dönmek isteyen oldu mu?
Sana bir itiraf; yarışmacıları tuzağa düşürdüm ben, “Önceki Survivor’ı seyredip korkmayın, siz rahat şartlarda olacaksınız” dedim. Ne kadar az erzak verirsen o kadar reality çıkıyor. O kadar az yemek verdik ki, sana yemin ediyorum bir insan üç gün zor durur. Kıvrana kıvrana, ağlaya ağlaya yaşadılar. Bu da izlediğiniz gerçek şovu ortaya çıkardı. Biri “Dönmek istiyorum” dese, cevabım “Nasıl, yüzerek mi?” olacaktı.
*Siz neler yaptınız adada?
Sadece iki kere Miami’ye iki kere de Türkiye’ye gelip gittim. Birinde 10 saat, diğerlerinde bir gün kaldım. Acun Medya’yı tanıyorsun, aile gibiyiz. Bir voleybol maçları yaptık aklın durur. Ekipten Esat, İrem takım oldu. Başlarda iyiydiler. Sonra Gökhan’la bunları yenmeye başladık, delirdiler. Hakan elenince onlara katıldı ama yine olmadı. Sonra Arjantin Türkiye maçları yapmaya başladık. Adamlar sinirden yayın DVD’sini sakladı.
FAVORİM VAR TABİİ
*Siz ne yiyip içtiniz orada?
Ofisteki Zekiye’yi ve Bahri’yi götürerek iyi bir iş yaptım. Karnıyarıktan böreğe yemediğim kalmadı. Saymayım şimdi, orucum, bayılmak üzereyim açlıktan.
*İçiniz sızlamadı mı, millet açlıktan Panama böceği yiyor?
Hiç sızlamadı bütün Türkiye onların yerinde olmak istiyor.
*Kimin elenmesi sizi üzdü?
Furkan. Beşinci hafta gidince şok oldum. Çok seviyorum onu. Geçen hafta Bodrum’daydık. Sürekli buluşuruz, Playstation oynarız.
*Doğaçlama var mı? Mesela erkekler Merve’yi adada, hem de doğum gününde yalnız bırakınca pasta alıp yanına gittiniz ve bu anlık tepki gibi algılandı.
Voleybol oynarken konu Merve’ye geldi. Kadınlar çok takar doğum gününe. Erkek olsa ölsem gitmem, bana ne, ne yaparsa yapsın. Tekneci Betho’yla gittik. Betho bu sırada âşık oldu Merve’ye.
*Favoriniz var mı ve neden? Benimki Merve, delikanlı, yalnız kaldı, yıkılmadı.
Var ama söylemem. Ben size dürüstçe dördünü de analiz edeyim, siz çıkarmaya çalışın. Ertan, ekranda antipatik dursa da en uyumlu yarışmacı. Haydut gibi durur ama iyidir aslında. Aydın, saf kelimesinin tam karşılığıdır. Yarınki programda ne demek istediğimi anlayacaksınız. İhsan, soygun çetesinin arasına karışmış iyi çocuk. Merve, karakteriyle reality show dünyasının en büyük sürprizi. Çünkü bu zamana kadar yarışmaların sonunda hep erkekler star olurdu, bu tabu yıkıldı.
*Ve işte en merak edilen soru: Gizli bir tuvalet var mı adada, kadınlar özel durumlarında ne yapıyor? Artık söyleyebilirsiniz.
Vallahi yok. Biz karışmıyoruz, kim nereye yapıyorsa yapıyor. Kadınlar için sağlık çantası var, içme suyunu veriyoruz o kadar. Survivor’dan ölü çıkmasını istemiyorsan su vereceksin.
*Yarışmacılara teklif yağıyordur. Bunlar önce size mi geliyor?
Evet, özellikle de dizi teklifleri. Hakan yıldız adayı. Başak’ın farklı bir güzelliği var. İhsan şov dünyasında değil de spor hocası olarak kariyerinde uçacak. Gizem ve Merve de popüler. Ama şu var; bu insanların hiçbiri adaya meşhur olup dizi çekeyim güdüsüyle gelmedi. Ünlü olmak için tartışmıyorlar. Bugün ıssız adaya beş yakın arkadaş yollayın düşman olup dönerler. Açlık içinde yapılan mücadele neticede.
Azra Akın olağanüstü dans ediyor
*Yeni projeniz “Dancing with the Stars”ı anlatır mısınız biraz?
Hayatta yapamadığım şeylerden biri danstır ama seyretmeye bayılırım. Önemli filmlerden hep dans sahneleri aklımda kalmıştır. Bir kulübe gittiğimde hep oturup dans edenleri seyrederim. Belki bunlardan etkilendim. Ekim 15’te başlıyoruz. Her türlü dans olacak. Önemli hocalarla, çok güzel şovlar çıkacak. Ciddi bir yarışma. Jüri - yarışmacı kavgası olmayacak.
*Kimler yarışmacı, kimler jüri?
İşte doğru liste. Hiç bir araya gelmemiş olağanüstü bir kadro. Yarışmacılar Güneri Civaoğlu, Burcu Esmersoy, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, Nilgün Belgün, Azra Akın, Ayşe Özyılmazel, Pascal Nouma ve birkaç kişi daha. Jüri ben ve Tan Sağtürk, bir ya da iki kişi daha olacak. “Hıncal Uluç jüride” diye haberler çıktı ama yok.
*Sürpriz var mı? Projenin sonunda güzel bir okul yapıyoruz. Daha önce de yapmıştık. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk yardımcı oldu sağolsun, şimdi Ataşehir Belediye’siyle görüşeceğiz. 200 bin liralık birincilik ödülü okul için kullanılacak. Bir sürpriz de kostümler. Gençlerin önünü açıyoruz. Aydın Üniversitesi öğrencilerinin talebini kabul ettik, kostümleri onlar hazırlayacak.
*Kim iyi gibi?
Azra Akın korkunç derecede heyecanlı ve birinciliğe konsantre. Tanem Çeşme’den gecenin köründe telefon etti “Acun Azra Akın olağanüstü dans ediyor” dedi. Öyle buluştuk Azra’yla. Cumartesi akşamları Türkiye eğlenecek. 10 hafta sonra inşallah bir daha görüşürüz seninle, nasıl dans ettiklerine inanamayacaksınız. Bizde denenmiş ve batmış bir işti bu format. Hem de Show TV’de.
*Acun becerilemeyen işlere de mi el atıyor?
Onunla alakası yok. Şuna katlıyorum ama, çok iyi formatlar yanlış uygulamadan batıyor. Cast çok önemlidir, eskisini seyrettim doğru dürüst cast yokmuş, Zaza Enden falan...
"Bırakın altıda iftar yapalım, ölüyoruz"
*Ne olacak bu Fener’in hali?
Elenmeyi beklemiyordum, hazmetmekte zorlanıyorum. Bursa şampiyon olduğunda karalar bağlamadım, hatta mutlu oldum. Ama Yunanlılara elenmemeliydik. Herhalde kendimizi gözümüzde fazla büyütüyoruz. Çok iyi futbolcu getiremiyoruz. Getirdiğimizi zannediyoruz. Niang bir buçuk milyona oynarken, bize üç milyona geliyor. Bu kaçıncı orta sıklet takımına elenmemiz; Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ın da. Yazılıp çizildiği kadar iyi değiliz.
*Fenerbahçe maçı için dört uçak değiştiren adamsınız. Maça gitmem diyor musunuz artık?
Aksine daha fazla gidip desteklerim. Mühim olan zor durumda takımın yanında olmaktır. Aziz Başkan’ı iftara davet edip moral vermek istiyorum. Onun hevesinin kaçması Fenerbahçe’ye zarar verir.
*Her gece iftar partileri veriyormuşsunuz.
Çok seviyorum ramazanları. Bizim iftar programı sahurda da bitmiyor tabii. 12’de futbol maçı. Dün çekim sabah 3’te başladı sonra sahur arası verdik sabah 6’da bitti. 7’de play station, 9’da da yatak.
*Allah kabul etsin. Küçükken de tutar mıydınız?
Annem sağken eve herkesi toplardım iftarda. Bir gün bile bir şey demedi. Biri üç gün bizde kaldı. Annemlerle konuşmazdı, babam “Farkında mısın evde bizimle konuşmayan biri kalıyor” dedi. Evde iki kişi tavla oynuyor ikisini de tanımıyorum. Misafirperverliğimiz ekstrem boyutlardaydı. Ramazanla ilgili bir fikrim var benim. Saatler iki saat geriye alınsın. Ben iyi kötü klimalı ortamdayım. Adam sabah sekizde inşaata başlıyor, sıcağın altında bütün gün. Bırakın 6’da iftar yapalım, ölüyoruz.
Tanem’in şahidi olurum
*Tanem Sivar sizinle mi çalışıyor bu sene de?
Ne yapacağını ben de anlamadım kafası karışık biraz. Bizim projelerin neresinde olacak karar veremedik. Bir yandan yeni bir şeyler yapmak istiyor. Lig TV’nin atılım yılı bu sene belki ciddi işlerde kullanacaklar.
*Gitmesine üzülür müsünüz?
Gönül bağımız hiçbir zaman kopmaz. Bugün orada yarın benimle çalışır.
*Beyaz’la arasında bir şeyler olacağını hissetmiş miydiniz?
Hissetmemiştim. Tanışıyorlardı zaten, muhabbetleri de iyiydi. Onlarla ilgili çok soru sorma ne olur. Ama ikisi de çok değer verdiğim insanlar, mutluluk duyuyorum.
*Evlenirler mi?
Zaman gösterir. İsterim tabii.
*Hangisinin şahidi olursunuz?
Tanem’e bir adım daha yakınım. Onun şahidi olmam daha mantıklı olur.
*Okan Bayülgen size lümpen dedi. Neticede haftanın yedi günü ekranda ve başarılı bir televizyoncu olarak neden cevap vermediniz?
Polemiği sevmiyorum. Bu tip bir yorumda bulunuyorsa, cevap verip kendimi aklamamın doğru olduğunu düşünmüyorum. Tabii yine vermeyeceğim, takdiri halka bırakıyorum. Okan Bayülgen ünlüler dünyasından bana sataşan ne ilk ne son isim.
*Demet Akalın Twitter’da “Survivor finalistleri Merve ve İhsan’ı barıştırdım” yazınca telefon açıp fırçaladınız mı?
Ben onu hiç aramadım. “Merve yanımda bir şey diyor musunuz” dedi diye biliyordum. “Barıştırdım” diye yazmışsa ayıp etmiş. Gerek yoktu. Neticede ünlü birinin olayın içine girip yarışmayla ilgili böyle yorumlar yapması sakıncalı. Üzüldüm...
Lütfen yılsınlar

*Var mısın Yok musun’un yeni bölümleri seyrediliyor mu? Reytingler düşük gibi, önceki sezon yayınlanan da sonradan mı açılmıştı?Ağustos’ta başlarız, yavaş yavaş olur yükselme. Ama bu sene özel bir şey oldu, ısınma haftalarımızda yüksek sezon dizileri başladı. Arka Sokaklar, Geniş Aile... Diziler yeni kadroyu zorluyor ama yüzde yüz yükselecek. Dün işitme engelli bir kızcağız yarıştı, ayılıp bayıldık hep birlikte. Bu ekip de çok sevilecek. Selami Abi öne çıkacak, çok özelliği olan bir insan, Türkiye âşığı İspanyol Marc da öyle.
*Başvurusu kabul edilmeyenlere teselli mesajınız var mı?
Yetersiz değillerdi, kalp cerrahı yarışmacı olmayabilir mesela. Ben de ana haber sunamam. Bu uygunlukla ilgili. Katılamayan vatandaşlarımız lütfen üzülmesinler.
*Yılmasınlar mı?
Yok yılsınlar. Zorlamasınlar, biz de boğulmayalım, üç kere gelen var...
Onlar yazdıkça Fatih Altaylı zevkten puro içiyordur
*Haftanın yedi günü ekrandasınız. İnsanlar “Yine mi sen” diyecek diye korkmuyor musunuz?
Ben insanları yoran bir tip değilim. Muhabirlikten geldim, ön planda başkası olsun isterim, her akşam her projede. Haftada sekiz gün de yapsam sıkılmaz insanlar. Ben kabloyum. Ortamın evlere ulaşmasını sağlıyorum, komiklikler yapıp insanları eğlendirmeye çalışmıyorum.
*Ekşi Sözlük’te sizinle ilgili çok kötü şeyler de yazıyor.
Beni herkes eleştirebilir ama orada kimliğini gizlemenin vermiş olduğu bir küstahlık var. Bu kimsenin haddine değil. Mağarada yaşayan adam bilgisayarından popüler insanları karalayamaz. Dikkat et biri Ekşi Sözlüğü eleştirsin, kudurmuş köpek gibi saldıran entry’ler girerler. Aralarında değerli beyinler de var ama rahatsızların sayısı artmış belli ki. Zengin düşmanı var, başarı düşmanı var. Ben program reytingimi entry sayısından anlıyorum, sabah raporlara bakmama gerek kalmıyor. Ama Allah bana şöyle bir özellik de vermiş; demoralize olmuyorum. Kudurmaları beni daha da motive ediyor. Kötü insanların başarım karşısındaki rahatsızlığından zevk alan bir insanım. İyi insanların iyi yerlere gelmesini istiyorum. En güzel dersi bunlara Fatih Altaylı verdi. Aldıkları ders de hakkında çıkan yorumlardan belli. İçlerine nasıl oturduysa artık. Onlar yazdıkça Altaylı da zevkten puro içiyordur herhalde. Yasaklanmasın ama haddini aşanlar cezalandırılsın.
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.403
Puan
113
Kekiğin pirzolaya, fındığın sütlaca yakıştığı gibi

Ay ben bu lafa koptum inanırmısınız:kptmya:

Acun için bu kadar cuk oturan bir benzetme olurdu hani:gul:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.783
Tepki
49.274
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Acun dört dörtlük içten,samimi,burnu havalarda olmayan bir ünlü

her yaptığı işte tutuyor helal olsun -alkis

Yeni programını da sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst