'Susadığımda idrarımı içtim'

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Haiti’yi büyük ölçüde tahrip eden ve onbinlerce insanın öldüğü depremden 10 gün sonra 21 yaşındaki bir genç enkaz altından sağ kurtarıldı

İsrail kurtarma ekibince başkent Port-au-Prince’te evlerinin enkazı altında kalan 21 yaşındaki Emmannuel Buso, susadığında idrarını içmek zorunda kaldığını söyledi.

Üç katlı evlerinin enkazında eşyanın, mobilyanın oluşturduğu hayat üçgeninde saklı kalan Emmannuel, "Kendimden geçtiğim an annemi gördüm, sonra uyandım yine onu gördüm" dedi. İsrail sahra hastanesinde gözetim altında tutulan Emmannuel, "Çoktan ölmüşüm sandım. Tanrı böyle istemiş" diye anlattı. Annesi ise Emmannuel’i toprağa toza bulanmış halde ilk gördügünde oğlunun öldüğünü zannetti.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
allahım onu orda korumus bır mucıze okadar gun orda kalması
allahım kımseye bu sıkıntıları yasatma olumun bıle hayırlısı cok zor yasadıkları:(

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
öldürmeyen allah öldürmüyor demekki onun daha yasayacagi görecegi varmis.
Rabbim c.c kimseye böyle acilar yasatmasin
böyle seyler okuyunca gözümün ününe cocuklarim gelir allahim kimselere böyle acilar yasatmasin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin böyle şeylerde yaşatmasın kim bilir 10 gün orada neler yaptı nasıl aklını kaybetmedi...

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
kurban olduğum Allahım öldürmeyince öldürmüyor 10 gün enkaz altında bir mucize rabbim birdaha kimselere göstermesin yaşatmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar