Süslü Tırnaklar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.322
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Süslü Tırnaklar

Klasik ojelerinizi değiştirerek sezonun trendlerini yakalayın.

attachment.php


Beyaz tırnaklar: Beyaz tırnakları sevenleri oranı oldukça yüksek. Bu tırnaklara biraz pırıltı ekleyin. İki kat oje uyguladıktan sonra minik parlak taşları oje kurumadan tırnak uçlarına yapıştırın ve donmasını bekleyin. Sevilla, Nail Polish No: 102


attachment.php


Simli tırnaklar: Sedefli ojeler yerine simli ojeler kullanın. İster tüm tırnaklarınız aisterseniz bir kaç tanesine uygulayın. Orly, Entourage Flormar, Nail Enamel No:393, Gabrini Elegant No:364, Chaneş Le Vernis Illusion D'or.


attachment.php


Tırnak sanatı: Tırnak desenleri çizgi, puantiye ve daha birçok deseni tırnaklarınızda görebilirsiniz. Mat ve renkli pjelerle desenler yapabilir veya Sephora magazalarındaki tırnak yapıştırmalarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, Sally Hansen'in tırnağa yapıştırılarak uygulanan Salon Effect ürünleri de desenli tırnak sevenlerin hayatını kolaylaştırıyor.


attachment.php


Üç renkle French: Renk üçlemesiyle Fransız manikürüne renk katabilirsiniz. Altın sarısı Alix Avien No: 232, beyaz Essie Blanc ve su yeşili Essie Ebsolutely Shore renkleri ile tırnaklarınızı renklendirin. Altın sarısını en alta sürün ve kurumasını bekleyin. Tırnaklarınızın üçte birini açıkta bırakacak şekilde bant yapıştırın. Bantsız olan uç kısmına beyaz oje sürün. Kuruduktan sonra bandı çıkarın ve en üst kısma açık yeşil uygulayın.


attachment.php


Çarpıcı görünüm: Işıltılı bir oje ile tırnak zemini hazırlayın. Ardında kırmızı Pastel No:28, sarı Golden Rose No:85, yeşil O.P.I Green Wich Village ve mavi CND Anchor Blue ojelerle tırnaklarınıza rast gele noktalar koyun. Benekleri ufak tutun. Çevresini siyah oje ve ince uçlu fırça ile çizerek birbirinden ayırın.


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • beyaz-tirnak.jpg
    beyaz-tirnak.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
  • sim-tirnak.jpg
    sim-tirnak.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
  • tirnak-yapistirma.jpg
    tirnak-yapistirma.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 92
  • uc-french.jpg
    uc-french.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 85
  • desen-tirnak.jpg
    desen-tirnak.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 70

RanaLal

Aktif Üye
Katılım
25 Şubat 2011
Mesajlar
243
Tepki
119
Puan
43
Konum
antalya
ben hepsinide denedim bi gazete tekniği kaldı. onuda denıcem en kısa sürede
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst