Şuursuzların Fotoğrafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
çok öğünülecek taktir edilmesi gereken bir olaymış gibi toplumun değer yargılarına ne kadar ters düşen iğrenç insanlık ayıbı bir olayı kendilerine reklam malzemesi yapan bu esnafı şiddetle kınıyorum benim eşimde 15 senelik esnaflık yaptı ama böyle iğrenç bir reklam peşinde koşsaydı bundan kendine kar sağlasaydı ona neler yapardım bilemiyorum bu yüz kızartıcı olayı şu anda filimde bile izlemeye yüreğimiz dayanmıyorken siz ne hakla böyle bir afiş yaparsınız sizin çoluk çocuğunuz yokmu ne diyeyeim aslında çok şeyler diyorumda terbiyem müsade etmiyor ALLAHA havale ediyorum

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
çok öğünülecek taktir edilmesi gereken bir olaymış gibi toplumun değer yargılarına ne kadar ters düşen iğrenç insanlık ayıbı bir olayı kendilerine reklam malzemesi yapan bu esnafı şiddetle kınıyorum benim eşimde 15 senelik esnaflık yaptı ama böyle iğrenç bir reklam peşinde koşsaydı bundan kendine kar sağlasaydı ona neler yapardım bilemiyorum bu yüz kızartıcı olayı şu anda filimde bile izlemeye yüreğimiz dayanmıyorken siz ne hakla böyle bir afiş yaparsınız sizin çoluk çocuğunuz yokmu ne diyeyeim aslında çok şeyler diyorumda terbiyem müsade etmiyor ALLAHA havale ediyorum

Kar etmek pahasına kaçırmayacakları fırsat yok..

Yazıklar olsun böyle zihniyete:protesto:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
bana bilgisayarda yazılmış gerçek değil gibi geldi belki de inanmak istemediğim içindir artık değer yargılarımızı bu kadar kaybetmiş olamayız böyle iğrenç bi reklam yapmazlar heralde ya yuh:sok

İnşaallah öyledir canım,ben de inanmak istemiyorum bu kadar olamayız biz:dertli:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bana bilgisayarda yazılmış gerçek değil gibi geldi belki de inanmak istemediğim içindir artık değer yargılarımızı bu kadar kaybetmiş olamayız böyle iğrenç bi reklam yapmazlar heralde ya yuh:sok

bencede bilgisayarda yazılmış.hatta kesin diyebilirim.
çünkü oraya giden değilde ordan geçen başkalarıda en az bizim kadar tapki gösterirler hatta dükkanı başına yıkarlar.
inanmayın yani
tecavüzü onaylayıp namus kavramımızı yitirmedik hala.
ki bizim toplumun çoğu içkiyi onaylamıyor kalmış ki bu tarzda satılan içkiyi onaylayacak yok artık.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bencede bilgisayarda yazılmış.hatta kesin diyebilirim.
çünkü oraya giden değilde ordan geçen başkalarıda en az bizim kadar tapki gösterirler hatta dükkanı başına yıkarlar.
inanmayın yani
tecavüzü onaylayıp namus kavramımızı yitirmedik hala.
ki bizim toplumun çoğu içkiyi onaylamıyor kalmış ki bu tarzda satılan içkiyi onaylayacak yok artık.

evet ben de öyle düşündüm densizin biri pcde yapmış bunu yazının sonradan ekleme olduğu belli:alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
buna ne dersiniz:alsana:
boynuzlama_badisi.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar