Takıntılıyım, takıntılısın, takıntılı mısın?...

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
;)Buğün arkadaşlarla ögle molasında şunları düşündük...konu takıntıya geldi,evde siyah bluzlerimbüyükten küçüge,gömleklerim beyazdan kreme rengine doğru asılı oldugundan aslında sesimi çıkarmadım...elif kendi takıntısını anlattı,yemek yaparken çay yaparken hazırlanma aşamasında tadına bakılmasından nefret edermiş...bende kocamın sabah kalkıp şark söylemesinden nefret ediyorum dedim..hele annembiz daha çoçuken erkenden uyandırması yokmu..hadi kalkın leş ğbi uyorsunuz derdi...takıntılar saymakla bitmez..pembe oje sevmem,dekolte giymemmm...kitaplarımla ilğilide takıntılarım var..romanlarım alfabetik sıraya göre dizili olacakk...yani hsnımlar hiçbirimizin takıntıları bitmeeez..sizinde varsa paylaşın isterimm.böylece yanlız kalmamm...:gulegule:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Off benim de öyle çok takıntılarım var ki bu konuyu açtığın iyi oldu.Ben uyuyunca kimse çıt çıkarmamalı ve benden sonra kimse ayakta kalmamlı uykum çok hafif ve uyanınca tekrar uyuyamam..
Bir de çok sakin uyandırılmalıyım ..
En önemli takıntımsa kambur dururlar ya bazıları..
İllaki sırtım dümdüz dumalıyım hatta yanımda hafif kambur duran biri var diyelim.. inadına ben dimdik durmalıyım ki hafızamda o da dik görünmeli yani onun yerine ben yapıyorum.. takıntı işte..Kimse kambur durmasın sırtı dümdüz olsun insanların..
tAKTIM BUNA..
Daha var ama yazrım sonra.

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
çamaşırlar katlanırken yakalar hep aynı tarafta olucak
asılırken hep aynı hizda ve dümdüz asılmalı
başkasının balkonunda eğri büğrü çamaşır görünce o çamaşırlar toplanana kadar bakmam balkondan
elimde sayılı bişey yapıyorsam asla küsüratta bırakamam mutlaka 5 yada 10 şeklinde bırakırım
vardır gene ama bunlar aklıma gelenler

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
var olmazmiiiiiiiii acayip hemde...
sabah kalktigim zaman kahvalti edemem, once ortalik duzeltilcek,daginiklik olmucak, yukaridan yataklardan hizli bi sekilde basliyorum ve asagi salondan cikiyorum...daginiklik baktigim zaman gozlerimi agritiyor ve sinir yapiyor.
kanepenin uzerindeki yastiklar duzgun durucak, biri yamuk oldugunda kizima bile kiziyorm duzelt onu diye, oda alisti ve duzeltiyor hemen.
kitapliktaki kitaplarim, laptopun yanindaki defterlerim ayni hizada olucak enine gore duzgun olucak.bozuldugu zaman kim elledi bunlari diye sesim yukselio
mutfakta yemek yapiyorsam dagitmadan ve cikan bulasiklari yikayarak yaparim, asla lavoboya cop atilmamali, uyaririm !!! asiri titizlik hastaligi var bende, pisligi sevmiyorum, pis insanlarda beni rahatsiz ediyor, cok incelerim karsimdaki insani.
kiyafetlerimizi magaza usulu katlarim,ve hizasi onemli . elimde pratik oldugundan aliskin.
ic camasiri ve kiyafetler hepimizin cekmecesi dolaplari duzgundur, dedim ya daginiklik benim beynimi agritiyor.
ya titizlik uzerine cok var hangi birini yazimmm deli dersiniz :)
sunu diyebilirimki evime gelen, cok temiz bi insansin belli der ve heryere girebilir, kiyi bucak heryer temizdir :)
birisi ile tanismistim, evine davet etti ve beni gorunce bende cok temizim dedi ve evine bi gittim alakasi bile yok, ustunden oylesine is yapiyor :) sonrada titizim diyor :) bilmiorum ben cok manyagim bu konuda ...

Tepki
40
OOlmaz olurmu ahh ahh...:)
Benim de tek bi tek takintim var oda evde kalabalik esyayi sevmiyorum.Baskasinin evine gittigimde ilk ona dikkat ederim her yer tikis tikis olunca cok rahatsiz oluyorum bence ev de ne kadar az esya olursa o kadar düzenli ve temiz görünüyor.Benim evimde her iki ayda bir cöp temizligi yapiyorum cocuklarin esimin "Bir gün lazim olur"diye sakladiklari herseyi atiyorum:))Eee Kalabalikk ne yapayim:)))

simay_berra

Yeni Üye
Tepki
9
benimde var ama sizdeki kadar yoğun değil tabi örneğin yeni alınan bir şeyin paketini ilk ben açmalıyım başkası açtığında ben çok üzülürüm . Artık eşim alıştı hemen bana verir paketleri , SOnra ekmeğin kıyısını ben yemeliyim ortalarını çok fazla sevmiyorum illa kıyısını yemek istiyorum...

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
benimde var, sabah kalktımmı kahvaltı yapamam, hiçbişey yiyip içemem,özellikle smetri hastalığı var zaten herşey düz olucak sandalyeler, mutfak eşyaları yerli yerinde kendi hizasında olucak olmadı deliriyorum çünkü,elbise dolabımın çok düzenli olması lazım, sabah ilk iş onlara bakarım eşim dolabını dağıtmış mı diye, evde fazlalık hiç birşeyi sevmem özelllikle market dergilerine falan sinir olurum geldiği gibi çöpe:Daradığım herşeyin yerinde olması lazım,birde çok büyük temizlik takıntım var hergün düzenli yapmazsam olmaz :Dyoldaki şeritleri falan sayardım,ağaçları o en büyük takıntımdı geçti ama...

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
OOOOOOOOOOOO BENDE TAKINTI ÇOKKKKKKK EVDE TOZ GORDUMMU DELIRIRIM GECE BILE KALKAR TOZ ALIRIM MUTFAK TEZGAHIMIN USTUDE BOŞ OLMALI IYYYYY HIÇ SEVMEME KALABALIK BEN TUVALETE HER GUN CAMASIR SUYU DOKERIM BIDE TEMIZLIK YAPTIGIM BEZLERI BI DAHA KULLANAMAM ATRIM DELIYIM BEN YA:kptmya:AH AH BU YUZLERDEN İŞİM HİÇ BİTMEZ:gunes:

meliha

Üye
Tepki
78
arkadaşlar aynen bendede var böyle takıntılar ama birde eşimde varki sormayın deliriyorum.ayakkabı terlik delisidir.bizim evimiz aile apartmanı.allahtan herkez tanıdık.kapıdan girdimi başlar ayakkabı düzeltmeye deli olur hepsi aynı hizada biryerde döşenecek.geçen işten döndüğümde farkettim oğlum kapıya çıkmış ayakkabıları diziyor.kaliba bizde bu takıntı babadan oğula geçecek.

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
mrb meliha, ayni sey bendede var ama esimde yok malesef, anahtarlarini asmasi icin anahtarlik aldim kapinin kenarina stim ne guzell, yok getirir masanin ortasina koyar oyleee:) bende alirim anahtarlari asarim sonrada nerde deyince yerindeeee derim, sen resmen catlaksin der :) ayakkabilarida dizerim ve yarina koyarim, bu sefer giderken ' ne cabuk duzelttinde kaldirdin, birak iste gidicem diye soylenir ' ama gulerrrr :) bende elimde degil diye operim :) baende tirmalarim :)

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Öncelikle ben ne yaparsam aynısını yapan insnalara sinir olurum :cirla: Takıntılarımdan birisi budur.Ben sacımı sarı yaptım peşimden 5 kişi aynısını yaptı.Aralarına kahveler attırdım aynı kişilerde aynısını yaptırdı.Tekrar eski rengime döndüm onlarda döndü :cirla: Başkalarının beni taklit etmesinden nefret ediyorum.Sabah çalan saate sinir olurum.Beynimi yer resmen...Kendisinin yapıpta bana gelince öğüt veren insanlarıda sevmem.Ayrıca ben de simetri rahatsızlığı var.Yerdeki paspasın ucu kıvrılmışsa,duvardaki pano,saat gibi şeyler yamuk duruyorsa gerekirse düz duvara tırmanır yinede onları düzeltirim :D Son takıntım cep telefonumda cevapsız,gelen,giden aramaları mutlaka her seferinde boşaltırım:D delleniyorum çünkü:D:D:D

smyrna

Yeni Üye
Tepki
2
Olmaz mı delilik boyutunda...
Evim derli toplu ve tertemiz değilse kahvaltımı bile yapamam hemen toplamam lazım...
Gazetenin okunup kötü katlanmasına hayatta dayanamam...
Tablolar düz, eşyalar simetrik durmalı, sandalyelerin ayakları karşılıklı gelmeli...
Hele eşim evde çalışırken çok fena adamcağız daha çalışıyorken masasındakileri toplamaya başlıyorum o tekrar çıkarıyo...
Sizce deli miyim?

OP
palmiye

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
herkezin bii takıntısıı varmışşş..
iyii yanlız deyilim bu konuda

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
o kadar cok takıntım var kı saymakla bıtmez mesela ters cevrılmıs bı terlık tekı gordummu delı olurum
temızlık takıntım var
o var bu var offff
tıpık basak burcuyum ıste
gıcığım bıraz....

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
bende çamaşır asarken çamaşırla aynı renk mandal kullanmazsam çatlarım:)çok kızıyorum kendime ama napim.bi de o çamaırlar düzenli asılacak.asla karışık asamam:)ayrıca, evde kalabalık takıntısı bendede var. evde fazlalık bişey oldumu sinir oluyorum.eşim de aksine herşeyi saklar.o saklar ben atarım.e napim elimin altına geldkçe sinirlerim bozuluyo:D

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ben konuşurken gözlerime bakmalı bir insan.
Gözleri dört dönüyorsa takarım ben ve konuşmayı keserim çünkü beni dinlemiyordur ve samimi değildir.
İçten olmalı bir insan.Yapmacık insanlara takıntılarım var.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
ofof nerden başlasam yatak örtüm kenarları aynı gelecek şekılde olacak banyoda paspaslar duzgün gelecek mutfak lavobamın üstü fazla dolu olmayacak helde ıslaklıktan nefret ederım banyo olsun mutfak olsun halılarda yan durmayacak kıyafetlerımle eşarbım illde uyum sağlayacak ayakkabımla çantam uyacak koltuklarda yastıklar hep aynı şekılde duracak tatlım senın dedıyın gıbı bende yanımdakı insan kambur durunca yerım kendımı niha ablanın dedıyı gıbı çamaşır asmada takıntılıyım çarşafları illede gergın şekılde asılacak

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
çok güsel hepinizin takıntılarını okudum arkadaşlar :D

Benimde en büyük takııntım yediğim veya içtiğimden yudumlanır yada kaşık uzatılırsa tabağıma çok sinir olurum bağırırım :D
sevgilimi terk ettim bu yüzden hep benim tabağımdan yemek alıyodu biyere gittiğimiz zaman söledim ve terkettim :D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
takıntım cok cıkmadan evden cantam kontrol ederım pasom cuzdanım kartlarım anahtarım yanımdamı dıye evı konrtol ederız esıme lambalar gaz falan acıkmı dıye:)

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Herkesin takıntılarını okudum çok ilginç geldi. Benim takıntılarım yok. Ruh halime göre değişir davranışlarım bazen canım hiç bişey yapmak istemez elimi atmam bazen deli gibi koştururum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar