Taksim'deki Bombalamayı Rüyasında Görmüş

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
taksim-deki-bombalamayi-ruyasinda-gormus-2383750_7800_o.jpg

İclal Aydın, İstanbul Taksim'de Çevik Kuvvet Ekibine Yönelik Bombalı Terör Saldırısını Rüyasında Gördüğünü Söyledi.

Star TV'de ekrana gelen Doç Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu Dosta Doğru programında ünlü sunucu iclal Adın'dan ilginç açıklama.

Dosta Doğru programının ünlülere sorular bölümünde, Vatan Gazetesinde yazan ve Kanal D'deki 'Hayat Ağacı' programını sunan ünlü isim iclal Adın kendisine sorulan 'istihareye inanır mısınız?' sorusuna hayli ilginç bir yanıt verdi.

istihareye inandığını söyleyen iclal Aydın istanbul Taksim'de Çevik Kuvvet ekibine yönelik bombalı terör saldırısını rüyasında gördüğünü söyledi.

Ünlü sunucu 'Sabah kalktığımda çok kötü bir rüya gördüğümü söyledim inşallah bugün kötü bir olay olmaz dedim, televizyonu açtığımda rüyamda gördüğüm patlama olayı Taksim'de meydana gelmişti' dedi.

OP
rüzgar gülü

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
bencede normal... ooo ben rüyamda gördüğümü mutlaka aynısını yaşıyorum çoğu zaman..

S

Saffarri

Misafir
bana oldu boyle seyler. mesela ruyamda ucak kazasi gormustum. ogunde haberlerde hatirlamiyorum tam hangi ulkede ama ucak kazasi olmustu ve insanlar olmustu. Bazende bi tanidigimi gorurum ruyamda sonra onla ilgili bi olay olur gercekte olabilir yanii....

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bende rüyamda görüp birebir yaşadığım olaylar oldu.O yüzden rüya görmek istemez olmuştum bir ara.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Benimde bazen rüyamda gördüklerim olabiliyor. Normal. Allah her zaman hayırlara çıkarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar