tanisma

gül

Yeni Üye
Tepki
5
merhaba ben yeni uye oldum dis ulkede yasayan dortcocuk annesiyim 3 oglan bir kiz enkucugu kiz biribci sinifta sizlerle tanisip arkadaslik yapmak istiyorum

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Merhaba canım aramıza hoşgeldin:cicek:
Raabim yavrularını sana bağışlasın..
Yuvanızdan mutluluk hiç eksik olmasın:sarilma:

OP
G

gül

Yeni Üye
Tepki
5
hepinize tesekkur ederim ayri ayri cok sagolun sizlerle mesajlasip gorusmek isterim

serra

Aktif Üye
Tepki
193
:verelini:Merhaba gül hos geldin canim. Tabi görüselim buradaki bayanlarin gönlü okadar güzel ki her kez bir birini sevgiyle kucakliyor. sevgiler canim.:cicek:

OP
G

gül

Yeni Üye
Tepki
5
bende cok mutlu oldum sizlerle tanisma imkanini buldugum icin kendimi sansli hissediyorum insallah iyi diyologlarimiz olur kendinize iyi bakin saglikli gunlerdilerim hepimiz icin

OP
G

gül

Yeni Üye
Tepki
5
eee anlatin bakalim bugunu nuz nasil basladi nasilsiniz bazi geceler uyku tutmadigi icin gec yatip gec kalkiyorum o yuzden evisleriyle ugras yemek hazirla derken aksam oluyor nasil oldugunu anlamadan bide orgu oren meye calisiyorum netten oda vaktimi aliyor bayagi kesimleri arastiriyorum yaka yapilisini kisaca orguyle ilgili herseyi ogrenmek istiyorum ugrasiyorum iste bakalim nakadar basarili olucam aslinda uc suveter yaptim simdiye kadar ama netten hic bilgim olmadigi halde ama ogrenmem gereken daha cok seyvar insallah basaricam karar liyim

OP
G

gül

Yeni Üye
Tepki
5
hanimlar bana bi ileti geldi yardimlasmayla ilgili bi vatandasin cocugu beyin kanseriymis yeterli paralariyok tedavi icin buduyuruyu bu meil nekadar cok kisiye giderse heruckisi icin 32 sent odenecekmis nedersiniz ben sizlere nasil ulastira bilirim bu meil li yardim etmek ister misiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar