Tasarruf için çamaşır makinesi önerileriniz?

serenay

Yeni Üye
Tepki
17
Selam arkadaşlar! Eşimin hergün gömleklerini değiştirmesi gün içinde 2 3 kere çamaşır yıkamama sebep oluyor. Çok fazla çamaşır yıkayınca su faturası da epey kabarık oluyor. Bu durum sık sık yaşanmaya başladı haliyle canımızı da sıkıyor. Tasarruf yapabilmek adına nuhnebiden kalma makinemi değiştirmeye ikna ettim eşimi. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Canım sende benim gibi çok çamaşır yıkayıp faturanın yüksek gelmesinden müzdaripsin demek:bestas:bende makinemi değiştirmeyi düşünüyorum uzun zamandır araştırıyorum ve içlerinde en tasarruflusu olan biraz pahalı ama Bossh un I-Dos çamaşır makinası hem deterjanda hem suda hemde elektrikde tasarruf yapıyormuş önümüzdeki ay ben alıcam eğer düşünürsen içlerinde eniyisi bu canım:elif::elif:

selcan

Yeni Üye
Tepki
9
Samsung'un eco bubble diye bi teknolojisi var. Ben de araştırmıştım vakti zamanında :) Köpükle yıkadığı için çamaşırları daha az sürede bitiriyor yıkamayı. Aklında bulunsun bence ;)

OP
S

serenay

Yeni Üye
Tepki
17
Bosh ve samsung makineleri araştırdım biraz açıkçası samsunga daha sıcak bakıyorum şimdilik :) sitesinden inceledim köpükle yıkama durumu ilgimi çekti. değişik bir teknolojiymiş teşekkürler :) biraz daha araştıracağım...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bosch marka kullanıyorum. 15 dk.lık programı sayesinde az kirlileri ya da yeni aldığım kıyafetleri atıyorum. Memnunum.

OP
S

serenay

Yeni Üye
Tepki
17
Çok teşekkür ederim tavsiye vere herkese :) Bosch, siemens ve samsung arasında kaldım gibi bir şey ama samsung ağır basıyor. Hem köpükle yıkama hem de elmas kazan teknolojisi çok cezbetti. Elmas kazan sayesinde çamaşırlar yıpranmıyormuş. Eşimin gömlekleri için iyi bir haber :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar