Tatlıses'i Çıldırtan Fotoğraf!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.359
tatlises-i-cildirtan-fotograf-4349446_5864_300.jpg

İnternette dolaşan fotomontajlı fotoğraf, İbrahim Tatlıses'i çıldırttı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Özbekistan'daki konseri sırasında çekilen ve daha sonra üzerinde fotomontaj yapılan fotoğrafa çok sinirlendi.

Sahnede olduğu sırada elini havaya kaldıran İbrahim Tatlıses'in fotoğrafını çekenler fotoğrafa bir de bayrak ekledi. Bu fotoğrafı gören İbrahim Tatlıses ise Twitter'dan ateş püskürdü.

FOTOMONTAJLI FOTOĞRAFA TWITTER'DAN PATLADI

Ünlü türkücü Twitter'da şu yorumları yaptı:

"Twitter da Özbekistan konserimde çekilen bir fotoğrafa fotomontaj yapıp, gerçekmiş gibi yaymaya çalışan gerizekalılara sesleniyorum. Fotoğrafın orjinali aşağıdaki resimde ve google görsellerde mevcuttur. Bari bunu akıl etseydiniz.

Bu yaptığınızla ne barış sürecine sekte vurabilir,ne benim barış süreciyle ilgili fikrimi değiştirebilir nede bu vatanı bölebilirsiniz. Çünkü bunları akıl edemeyecek kadar zihniyetsiz ve zavallısınız! Ben 40 senedir sevenlerime dürüstüm, onun için bu numaraları yemezler!

Fotomontaj yaptıkları bayrak, Kuzey Irak Özerk Bölgesi'nin bayrağı ve ben şuanda orada ticaret yapıyorum. Eğer sallamış olsaydm zaten söylerdim. Tahammül edemediğim şey iyi giden süreçte fotomontajla kafaları karıştırmaya çalışmaları. Herkesin diline, dinine, bayrağına saygım var.

Allah'ım sizleri sevsin, Allah'ım sizleri sevdirsin, Allah'ım sizleri sevdirsin..."

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar