Tavuk şinitzel

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul

Tavuk şinitzel

Malzemeler
1 tavuk göğsü
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz

Kızartmak için:
2 yumurta
Galeta unu
Sıvı yağ

Hazırlanışı

Tavuk göğsü bıçak yardımıyla inceltilir ve kırmızı biber,karabiber ve tuz ile tatlandırılır. İnceltilen tavuk göğüslerini önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulanıp kızgın yağda kızartılır. Servis tabağına alınır servis edilir.afiyet olsun…

Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst