T
tugceyildiz
Misafir
Malzemeler:
200 gr Calrose pirinci
40 gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
1 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
1 diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
1 Tatlı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
Tuz
Karabiber
2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)
Yapılışı:
Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuketi, yağ, maydonoz, soğan, tuz, k. biber ve limon suyunu iyice karıştırın. Haşladığınız pirinci servis tabağına alın Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve kiraz domatesler ile süsleyerek servis yap
200 gr Calrose pirinci
40 gr tavuk göğüs (küp şeklinde doğranmış ve haşlanmış)
1 Çorba kaşığı haşlanmış pirinç
1 diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Çay kaşığı rendelenmiş soğan
1 Çorba kaşığı lıght kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 Çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
1 Tatlı kaşığı limon suyu yada nar ekşisi
Tuz
Karabiber
2-3 Adet kiraz domates (süslemek için)
Yapılışı:
Bir kabın içerisinde haşlanmış tavuketi, yağ, maydonoz, soğan, tuz, k. biber ve limon suyunu iyice karıştırın. Haşladığınız pirinci servis tabağına alın Üzerine hazırladığınız karışımı ekleyin ve iyice karıştırın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve kiraz domatesler ile süsleyerek servis yap