Tecavüz sahnesi için eğitim aldı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Tecavüz sahnesi için eğitim aldı
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" oyuncuları tecavüz sahneleri için 2 gün eğitim aldı

542065_detay.jpg

Beren Saat’in 6 yıl önce keşfedilmesini sağlayan "Türkiye’nin Yıldızları" programında birlikte yarıştığı Engin Akyürek’le başrolünü oynadığı dizide kendisine tecavüz eden 4 gençten biriyle evlendirilen Fatmagül’ün dramı ekrana taşınıyor. Milliyet'in haberine göre, yeni yayın döneminde "Aşk-ı Memnu"nun yerine perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin çekimleri başlamadan önce oyuncular iki gün boyunca psikolojik eğitim aldı.

Yapım şirketi Ay Yapım’da toplanan oyuncular diziye danışmanlık yapan psikologlarla bir araya geldi. Senaryoyu okuyan ve senaristler Ece Yörenç ile Melek Gençoğlu’na danışmanlık yapan da psikologlar oyunculara tecavüzcü ve mağdur psikolojisiyle ilgili bilgiler verdi. Ayrıca psikologlar oyuncuların konuyla ilgili sorduğu sorulara da yanıt verdi.

İŞTE TECAVÜZCÜ KADROSU
Murat Daltaban ve nine rolünü oynayan Sumru Yavrucuk’un da kadrosunda yer aldığı dizide Beren Saat’in oynadığı Fatmagül’e deniz kenarında çamaşır yıkarken 3’ü zengin, 4 sarhoş genç tecavüz ediyor. Engin Akyürek’in fakir genç Kerim’i canlandırdığı tecavüz kadrosunda Kaan Taşaner "Erdoğan", Engin Öztürk "Selim", Buğra Gülsoy ise "Vural" rollerini canlandıracak. 1986 yılında Vedat Türkali’nin senaryosundan Süreyya Duru’nun çektiği aynı adlı filmde Fatmagül’ü Hülya Avşar, Kerim rolünü ise Aytaç Arman canlandırmıştı. Hilal Saral’un yönettiği dizinin çekimleri İstanbul’dan sonra Çeşme’de devam edecek.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eee en çok izlenen diziler tecavüzlü aldatmalı diziler.....diyecek bişey yok

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Hasbinallah sanki başka meslek yada başka rol kalmadı bundan ekmek kazansa ne olacak ..Hiç mi haya etmiyorlar ..CEVAP GAYET NET ETMİYORLAR DEMEKKİ ..Benim yegenim benim komşumun kızı vss ergenlikte böyle şeylere meyilli genç nesillere örnek oluyor aptallar..!

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yapıştı o rol bi kere kolay kolay sıyrılamaz artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar