Tecavüzden Yorganla Kurtuldu!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Tecavüzden yorganla kurtuldu

Samsun'da eşiyle boşanma davası devam ederken tanıştığı 38 yaşındaki N.Y.'yi kaçırıp bir eve kapatarak zorla cinsel ilişkiye girmek istediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 56 yaşındaki Yaşar K., duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Yaşar K. N.Y. ile 4 aydan bu yana aralarında gönül ilişkisi olduğunu ve geçen süre içinde birçok kez onun rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti. N.Y. ise, “Beni kandırıp bir eve götürdü. Girmek istemeyince kolumdan tutup sürükledi. Gömleğimin düğmelerini açmaya başlayınca bana tecavüz edeceğini anladım. ‘Üşüdüm yorgan getir' diyerek kendisini kandırdım ve kapıdan çıkıp koşarak kaçtım” dedi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 15 yıl akadar hapis cezası istemiyle dava açılan Yaşar K. bugün ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. N.Y. ile 4 aydan bu yana aralarında gönül ilişkileri olduğunu öne süren sanık, “Bu süre içinde birçok kez cinsel ilişkiye girdik. Olay günü anneme ait eve birlikte gittik. Bir süre konuştuk. Bir kişinin arabasına binerken onu gördüğüm için kavga ettik. Bana tokat attı. Ben de ona hakaret ettim. Sonra eve gideceğini söyleyip benden para istedi. Bu sırada lavaboya gittim, kendisi evden çıkıp eşimin yanına gitmiş ve ona saldırdığımı söylemiş” diye konuştu.

Duruşmaya katılan N.Y. sanığın yalan söylediğini, aralarında gönül ilişkisi olmadığını anlattı. N.Y. şunları anlattı:
“Ben ona ‘ağabey' diyordum. Eşiyle tanıştım. Boşanma davam devam ederken eşim beni öldürmekle tehdit ediyordu. Ben de onlardan yardım istedim. Yaşar ağabey, benimle birlikte duruşmalara gelip- gitti. Ancak bir gün beni sevdiğini söyleyince kendisini tersledim. Bir akşam da evime geldi. Eşini boşayacağını, benimle evleneceğini söylüyordu. Ben de karısını arayıp haber verdim. Olay günü de beni kandırıp taksiye bindirdi. Harabe bir eve götürdü. Girmek istemeyince zorla içeri soktu. Bana olan aşkını, ilgisini anlatıyor, bu arada gömleğimin düğmelerini çözüyordu. Bana kötü bir şey yapacağını anlayınca, ‘Tamam seninle cinsel ilişkiye gireceğim. Ancak burası çok soğuk üşüdüm. Yorgan getir' diyerek onu başka bir odaya gönderdim. Sonrada ben koşarak evden kaçtım. Eşine gidip her şeyi anlattım.”

Mahkeme heyeti tanıkların dinlemesi için duruşmayı ertelerken, sanığın tahliye istemini kabul etmedi.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
nediyeceğimi bilemiyorum
çünki kimseye güvenim kalmadığından
suçluyu suçsusu ayırt etmekde güçleniyorum
allahım sen bizim iffetimizi koru yarap
kötü yollara düşürme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar