Tek celsede bitti

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
9f8df5e1-f68a-4c8e-a917-74a6b19a12c3.jpg

Günlerdir konuşulan ayrılık nihayet gerçeklerşti.Seda Ayan ile Onur Şan

iki yıl süren evliliklerini nihayet resmileşti.

Bu sabah Sarıyer adliyesindegörülen mahkemede taraflar anlaşmalı olarak

boşandılar.

Alıntı

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ay kızlar koptum yaaa resmen yorumlarınıza arinaaaaaaaaaaa seda 7kocalı hürmüz adayı heeeee :gul::gul::gul::gul::gul::gul:aynen güzelim katılıyorum sana geçenlerde bende arkadaşlara diyodum nurgül yeşilçayın oynadığı filmi yanlış kişiye oynatmışlar seda o rolun hakkından güzel gelirdi diye ee kadın birebir yaşadığı şeyin rolünu nasıl oynamasın dimi ama:teytey::teytey::teytey:

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
Seda Sayan a bene kızıyorum ama birçoğusu nikahsız sürekli bir eş değiştiriyor.bunlar nikah düğün yapmadıkları için göze batmıyor.ama seda sayan nikahsız birşey yapmayanlardan sanırım:dislek: oyüzdende cümle aleme duyurunca nikahlarını ayrılıncada göze batıyor.:D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Seda Sayan a bene kızıyorum ama birçoğusu nikahsız sürekli bir eş değiştiriyor.bunlar nikah düğün yapmadıkları için göze batmıyor.ama seda sayan nikahsız birşey yapmayanlardan sanırım:dislek: oyüzdende cümle aleme duyurunca nikahlarını ayrılıncada göze batıyor.:D

neşe galiba mahsun kırmızıgülü ve nihat doğanı falan unuttun

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
neşe galiba mahsun kırmızıgülü ve nihat doğanı falan unuttun
onlarlada yaa saf temiz duygular içerisinde arkadaşlık yapmıştır :gul:yada imam nikahı altında yürütmüştür..napsın kadın ileriyi gören biri olarak başına gelecekleri bilereek nikah sayısını bilumum seviyede tutmaya özen göstermiştir:gozluk::gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar