Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonda konusmayi hic sevmem
oldum olasi bu böyleydi
ama kedijikte cok iyi bilir tanik olmustur
ilk ve tek saatlerce konustugum insan yengosum pirlantam
güllerdiyari dir
kendimizi kaybediyoruz telefonda
ordan burdan derken
saatler almis basini gitmis oluyo
ben kankamla konuşurum sonra bi iki arkadaşım daha var arada onlarla arayınca 1 saatten önce kapatmayız eskiden eşimle konuşurduk evlenmeden önce saatlerce msj hastasıydım ayrıca şimdi o kadar değil )
off yarama bastınn
daha bıraz once 1.5 saatlık tel konusmasından cıktım
esımın aılesı en az 1 enfazla max 3 saat her aradıgımda yada aradıklarında konusur
nefret edıyorum bı selam veremıcekmıym
bedava dıye offffffffffffffffffffffffffff:kizdim:
iş icabı tlfnda çok konusuyorum özellikle güney müşterilerle , özel hayatımda cok konusmam en fazla 10 dk falan.zaten radyasyondan ölücez yeni nesil olarak
off yarama bastınn
daha bıraz once 1.5 saatlık tel konusmasından cıktım
esımın aılesı en az 1 enfazla max 3 saat her aradıgımda yada aradıklarında konusur
nefret edıyorum bı selam veremıcekmıym
bedava dıye offffffffffffffffffffffffffff:kizdim:
Eskiden;yani eşimle sevgiliyken sürekli mesajlaşırdık, araşırdık; ama şuan telefonumu bile unuttuğum oluyor. Sadece canım sıkıldığında oyun oynamak için kullanırım o kadar
telefonda en uzun ,annem le ve esimle konusurum,,,onun haricinde bide kaynanamla ama o zaman deliriyorum telefonda fakat belli etmiyom,cunku sarmiyo beni muhabbeti,,hep ayni seyleri soyler durur,,,seni hic dinlemez,bi kendi konusur,,konusacak olsan lafini boler baslar kendini anlatmaya,,,onun adini gordummu telefonda,eyvah diyorum ne yalan soyliyim...en az 1 saat konusur,,,,,