Bende de öyle oluyor canım ama alıştım buna yine de pc formatı iyiolurdu haniErhan abi @Admin sizden bi ricam olacak. Telden siteye giriş yapıyorum. Ama sitenin pc deki formatını göremiyorum. En yukarda normal görünüme geç yazıyor tıklayınca yine aynı mobil görüntü geliyor. Avatarlar görünmüyor.
Arkadaşlar mobilden siteye girdiğinde de, normal tasarımı görmek isteyen arkadaşlar bu konu altından bildirirlerse, gerekeni yapacağım.
@Fındık Kurdu ve @kelebeğim : Sizler için gerekli ayarları yaptım. Siz mobilden girseniz bile normal tasarıma yönlendirileceksiniz. Bir problem olursa bana yazarsınız, elimden geleni yaparım.
Normal tasarımımızın mobil ekran boyutunda görünmesi ise mümkün görünmüyor. Dediğiniz tasarımlara "Responsive" deniliyor. Bu da özel yapılan tasarımlarda olabiliyor. Ancak bende sitemiz için o şekilde güzel bir tasarım hazırlatmayı düşünüyorum doğrusu. Ama yakın zamanda olur mu bilemiyorum.
Ben de cep telefonumdan mobile girmiştim ama malesef normal görünüme geçemiyorum Admin Bey.
Mümkünse benim ayarları da düzeltirseniz sevinirim. Bildirimler görünmüyor çünkü mobilde.
(Şu anda tabletten giriş yaptım yalnız)
Profile giriş yapamıyorum ama bu şekilde de diğer mobil şeklinde de. Buna da bir çare bulabilir miyiz @Admin
nick in yani fındık kurdu yazan yerin üzerine tıklayınca mobil versiyonu geliyor sadece özel mesaj gonderip alabiliyorum diğer profil Sayfam açılmıyor @AdminProfile giriş yapamıyorum derken, tam anlamı ile hangi sayfaya girmeye çalışıyorsunuz ve nasıl bir hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz acaba?