Telefonla konuşurken çocuğunu düşürdü!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
fft2mm1191280.jpg

Telefonla konuşurken çocuğunu düşürdü!

23 yaşındaki genç anne Peaches Geldof, dört aylık kızı Astala'yı yere düşürdü

Model, gazeteci ve sunucu Peaches Geldof'tan büyük skandal! Müzisyen Bob Geldof'un 23 yaşındaki kızı Peaches, Londra'da dört aylık kızı Astala'yı bebek arabasında gezdiriyor, bir yandan da telefonla konuşuyordu. Dikkati dağılan genç anne, kaldırımdaki deliği görmedi ve bebek arabasının tekerleği deliğe girince bebeğini yere düşürdü. Aniden devrilen bebek arabasına müdahale edemeyen Peaches, bebeğinin tepetaklak yere düşmesine seyirci kaldı.

20 yaşındaki rock yıldızı Thomas Cohen ile geçtiğimiz Cumartesi günü evlenen Geldof, Twitter'dan isyan etti. Kaldırımların düzgün olmadığından dert yanan 1989 doğumlu anne, kızı Astala'nın yaralanmadığını hatta ağlamadığını iddia etti. Peaches'in bebeği yere düşerken telefonu düşürmemesi de dikkat çekti.

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Şimdi bebek bu düşe-kalka büyüyecek elbet , sonuçta o kadın da bir insan bir an dikkati dağılmıştı diyeceğim ama diğer yandan da keşke daha dikkatli olsaydı yani :dusun: Teşekkürler canım :huhuu:

zele

Daimi Üye
Tepki
273
bebegi neden kemerle baglamamis ben bunu merak ettim dogrusu? her bebek arabasinda bir kemer bulunur normalde ister 1 aylik olsun ister 10 aylik olsun bebegini baglamasi lazim

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:sok:Yuh artık diyorum
Madem bebeğin arabasını sürüyorsun,bir elinde tlf ne alaka-kizgin
Dur bekle öyle konuş be kadın:kizginasli:
Ay böylelerine ancak acemi derler :sılakonda:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.382
-kizgin Katılıyorum sana şahım. Dalgınlık olurda bu kadarda olmazkii :sinirli:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
RABBİM korumuş bebeği de ne büyük tehlike ben çok kişiyi görüyorum beyoğlunda dolaşırken hem konuşup hemde gidiyor aynen bu resimdeki gibi bebekle -kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar