Konuk Olmakla Ilgili Ne Düşünüyorsun?
-Konuk edildiğim için çok mutlu oldum. Hele ki böyle bir sitede insanın umursanması, düşünülmesi insanı mutlu ediyor.
Hobilerin:
-Kitap okumak, müzik dinlemek, dans etmek, uyumak ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
He, bir de köpekleri ve kedileri çok severim. Yolda gördüm mü sevmeden duramam :ko
Fobilerin:
-Örümcek, böcek, yılan, yalnız başında karanlık alanda gitmek(Bir akşam yarısı bodruma iniyorum. Kapkaranlık böyle ve alacağımı alıp koşarak eve gliyorum, o derece yani )
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin?
-Yeni yeni başlayan dizilerden; Güzel Köylü, Kiraz Mevsimi, Kocamın ailesi, Diğer Yarım, Kara Para Aşk, O Hayat Benim, aklıma gelmeyen daha niceleri
Ama artık fazla dizi izlemiyorum, bu aralar. Hatta Arka Sokaklar dizisini hiç kaçırmadan izlerdim şimdi parçık pürçük oldu.
Tuttuğun takım?
-Takım tutmuyorum.
En büyük takıntın nedir?
-Aklımda yok. Gelince eklerim.
Giyim tarzın nasıldır?
-Spor. Rahat giyinmeyi severim.
En istikrarlı olduğun konu nedir?
-
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ?
-Yalan söyledim.
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi?
-Hatırlamıyorum ki. Aklıma gelirse eklerim.
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun?
-Benim için güzel yapılan her şey beni mutlu eder. Mesela dürüst olursa, bana karşı hissettiklerini yüzüme söylerse, saygılı davranırsa mutlu olurum.
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin?
En sevdiğin smile hangisi?
-Anneme bağırdığım zamana, karşı çıktığım zamana geri dönmek isterdim, tabi. Neredeyse 9 ay öncesine. Ama tabi özür diledim, geçti. Yine de o günün olmamasını dilerdim. :kelebeğimingülüşüsmilisi:
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey?
-Aklıma gelirse eklerim.
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?
-Bir anlamı yok aslında. Öylece aklıma geldi ve kullanmaya başladım. Bir anlamı varsa da ben bilmiyorum. :ko
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler?
-nk83
Zaten devamlı onunla sohbet ediyorum ve şu an etkilendiğim kişi o. (Yani sensin, çakma levent )
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın?
-Bazen sabırlı olduğum görünüyor ama hemen parlarım. Beklemekten pek hoşlanmam, açıkçası. Bir buluşmaya gidiyorsun ve karşı taraf geç kalıyor. Anında parlarım ona karşı. Hatasını bildiği için özür diler. Zaten çevremdeki arkadaşlarım hatasını hep kabul ediyor. Tabi bahanesi varsa, önemliyse, fazla uzatmam.
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ?
-Kelebeğimden Hikayeler
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün?
-Birine Hayır diyemem. Kolay kolay olmaz bu. İkna etme galibiyetimde düşüktür. Fazla konuşmakta bana göre değildir. Çok fazla kararsızımdır. Sevgi, anlayış, saygı konularında güçlüyümdür. Her zaman düşünceli olmuşumdur ve düşünmeden hareket ettiğimi göremem. Tabi, bazı istisnalar olabilir, bu konuda. Yaşlılara, benden büyüklere hep saygım vardır. Benden 2 yaş büyük birisi olsun, ona abi-abla demeye alıştıysam artık onları kaldırmak bende mümkün olmaz.
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun?
-Hatırlamıyorum ama 10-11 yaşındayken minderlerden kendime bebek yapardım. Kolları, ayakları, kafası filan, gözleri düğme, ağzı iplik, burnu bir şeydi, parmakları da eldivendi. :ko Ne güzel oynardım ben onunla.
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ?
-Bilmem. Aklımdan daha geçmedi. Geçerse geri dönerim sana.
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?
-İsyan, asla etmem.
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun?
-Anlayışlı olmak, nedense herkes benim çok nazik konuştuğumu ve bunu beğendiklerini söylerler ve tabi sakin konuştuğumu da bu cümlelerine eklerler. Sanırım bunu ben de beğeniyorum.
Beğenmediğim huyum; annemin söylediği işe ıkın sıkın ederek karşılık vermem. Bazen yapasım gelmiyor, böyle yapıyorum. Sonra da buna pişman oluyorum, annemin dediğini yapmadım diye. Bu da onun söylenmeleri sebebi oluşuyor. :ko Daha vardrı ama aklıma gelen şimdilik bu.
En sevdiğin ve sevmediğin renk ?
-Mavi, turkuaz
Ya işin aslı ben tüm renkleri seviyorum. Özellikle her aldığım giysi, siyah ve beyaz olur, genelde.
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin?
-Bana güzel gelen her tür müziği dinlerim. Yalnız; arabesk, rap dışında
Ya genel olarak değişiyor. Şarkıyı beğendim mi? Tamam. Ama Erol Evgine bayılıyorum. Bir zamanlar Murat Evgin dinliyordum. Yaşar, güzel şarkı söylüyor. Sıla, bir başka zaten. Avril Lavigne, güzel kız. Tyler Swith, bir zamanlar One Direction grubundan Harry Stiles ile çıktığı için sevilmeyen bu sanatçımız bence çok güzel şarkı söylüyor ve ben onların hayatlarına saygılıyım. Kimin kiminle çıkacağını, bir ömür hayat süreceklerini sizler belirleyemezsiniz. One Directiondan bahsetmişken, onu da dinlerim. You & I adlı şarkıları çok güzel ve çok tatlı söylüyorlar. Hepsi birbirinden yakışıklı
Arman ise, keşfettiğim yakışıklılardan birisi. Gitme Dedim şarkısını severim. Ondan ilk dinlediğim şarkıdır.
Hayatta asla yapmam dediğin şey ?
-Asla asla dememelisin, güzelim.
İsyan etmek... Küfür etmek...
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ?
-Bir kalemde silerdim, sanırım. Hiç aldatılmadım çünkü.
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden?
-Hikaye bölümü. Çünkü ben de hikaye yazıyorum ve müzik alanı. Müzikle aram çok iyidir.
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ?
-Ben tüm şarkıları seviyorum.
Ya şimdi şöyle bir şey var. Hep genel olarak günden güne değişiyor. Ama genelde dinlediğim, yeni keşfettiğim şarkıları birbirinden ayırmam.
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?
-En azından engelmemeye çalışırım. Çalışamazsam da birilerinden yardım isterim.
En beğendiğin aktör/aktrist?
-Serhan Yavaş, Sarp Leventoğlu(Emret Komutanım), Zeynep Beşerler, Berk Cankat
Daha vardır ama aklıma gelmiyor
-Yabancılardan; Ian Somerhalder, Nina Dobrev, David Tennant, Matt Smith, Jenna Louise, Karen Gillan, Joseph Morgan ve daha aklıma gelmeyen niceleri