Terhisine 15 gün kala şehit oldu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
sehit-agri.jpg

Terhisine 15 gün kala şehit oldu

Ağrı'nın Doğuzbayazıt ilçesinde dün terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Komando Er Serkan Özpınar'ın (21) Aydın'daki evinde yas var.

Güncelleme:06 Ağustos 2010 13:34
Doğubayazıt ilçesinin dağlık arazi kesiminde, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Komanda Er Serhan Özpınar'ın Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ovakaraağaçlı köyündeki ailesine acı haberi, Aydın Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Uğur Özcan verdi.
Şehidin babası Mehmet Özpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun terhisine 15 gün kala şehit olduğunu belirterek, ''Bu terörün Allah belasını versin. Vatan sağolsun'' dedi.
Anne Gülsüm Özpınar da ''Çocuğumu yediler. Sekiz aydır görmedim, hasret gittim'' diye feryat etti.
Şehidin cenazesinin akşam saatlerinde köye getirilerek, toprağa verileceği öğrenildi.

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Rabbim başa vermesinn ya vallahi şu haberler iyice paranoya yaptı beni:( ALLAH ailesine sevdiğine sabır versin Nasıl dayanılır bilmiyorum ..ALLAH gücümüzün yetmeyecegini vermez muhakkak ..Ben sevdiğimi kaybetsem şuda bi gerçekki vatan sağolsun demem..Ş...... terörist grubu görüp haber vermiyor Sonra 6 şehit veriyoruz ..Niye sağolsun vatan benim içim yandıktan dünyam karardıktan sonra..Tabi parası olan paralı yaptırıyor evladına..Onların ki evlat başkasının ki ne ise!Kaç ocaga daha ateş düşecek ne zaman sona erecek Rabbim öyle bir lanet indirsin ki şunların üzerine kendi pisliklerine bogulsunlar..:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bu konuda hassas olduğun için böyle tepki veriyosun şeh.t haberlerine biz de çok üzülüyoruz ama şu da bi gerçek diyosun ya benim canım yandıktan sonra vatan neden sağolsun....vatan olmasa biz de olmayız zaten görmüyor musun tv de düşmanların esir aldığı ülkelerin halini.....:gitme:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
bu konuda hassas olduğun için böyle tepki veriyosun şeh.t haberlerine biz de çok üzülüyoruz ama şu da bi gerçek diyosun ya benim canım yandıktan sonra vatan neden sağolsun....vatan olmasa biz de olmayız zaten görmüyor musun tv de düşmanların esir aldığı ülkelerin halini.....:gitme:

Vallahi canım 460 gündür ne çektiği bi ben birde ALLAH bilir.Psikolojim bozuldu ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar