biz lise 4 sınıfında stajerdik bir fabrikada..ilk 2 gün içinde gördüm bu kızı hoşlanmıştım ondan...yanımdada sınıf arkadaşım wardı bu durumu ona anlattım..ona gidip kendi adıma konuşmasını istedim aradan 1 hafta geçti arkadaşım konuştu gitti ama cevap wermedi arkadaşım..sonra 3 ümüz serwise bindik eve gitmek için..oturduk normal sohbet ettik hiç ummadıgım anda elimi tuttu o anda sewgili olduk onunla..çok güzeldi aramız 6 ay geçti aradan ama ona gerçekten çok değer weriyordum her isteğini kırılmasın diye yapıyordum ailemlede tanıştırdım..çok sewiyordum çok para harcadım onunlar..ama 6.aydan sonra kawgalar başladı yap dediğimi yapmıyordu..istediğim şeylerde ufak şeylerdi..sadece 1 - 2 tane erkekle konuşma diyordum bunu her söylememde bana ayrıl demeye başladı..ayrılma kelimesi daha çok çıkmaya başladı agzından..ama ben ne yapmıştım her isteğini yapıyor sıkılmasın diye gezio eğleniorduk..ama çok değer weriyordum..en sondan fabrikada bu çocukları çektim konuştum hepsiyle..dün oldu bu olay..serwise bindik yanına istemediğim çocuklar oturdu daha dogrusu sewdiğim kız çağırdı onları yanına oturdular ama ben eriyordum o an bitiyordum ağlamaktan...sewdiğim kız başkalarının yanında oturuyordum yüzüme bakmıyordu..istemediğim çocuk dayısının akrabasıymış onu koruyordu sürekli..dün bana böyle yaptı gözümün önünde onlarla şakalaştı ..ona güvenmediğimi sanıyordu seni istemiyorum çekil git diyordum artık hayatımdan ...ama onu sewiyorum hala uyuyamadım saat kaç oldu ..saat şuan 3.30 ama ben uyuyamıyorum düşünmekten onu çok sewiyorum.... ne yapayım canıma kıymaktan korkuyorum.. :aglayan::aglayan:
Alıntıdır.
Alıntıdır.