reyyanduha
Aktif Üye
[DM]video/xdestx_tesettur-ama-nasyly-nureddin-yyldyz_lifestyle[/DM]
ah cok dogru soylenenler
gecen gun bı kadın gordum azdaha ustune gıdıyordum eşim tuttu benı
altında corap yok gıydıgı etegın yırttmacı dızının ustunde ee tum bacak cıplak gozukuyo
parfum makyaj o bıcım basındada onden cok guzel baglanmıs ortu ee nealaka?
acık olanlara lafım yok sonucta benım ıkı ablam acık dıger ablamla ben kapalıyız
hep derım acık acıklııgnı kapalı kapalılııgnı bılıcek edebınle kapanmıcaksan kapanma!!
tesettur ne demek vucud hatların bellı olmucak sekılde kapanmak
bır cok acık arkadasım dalga gecerek acı ama gercek kapanmak buysa
bız alasını yaparız demıstı malesef durum oyle herseyın edebıyle olanı makbul
ıccamasırı hatta tangası gozukenmı dersın varda var ve basta turban ah
hep derım
oldugun gıbı gorun göründüğün gibi ol!!
ben de kapalı olmama rağmen pardesü filan giymiyorum ama bana bakan da aa kapalı ama şurası burası açık diyemez... gerçekten de kapalı olup göğüs dekoltesi olan daracık kot ve üstüne kısa kollu giyip başını kapatanı bile gördüm başı açık olsa dikkat çekmeyecek aslında ama kapalı olduğu için herkes bakıyor tabi ha bi de kapalı olup denize bikniyle girenler var şu bi gerçek ki açık biri bikiniyle girerken onun kadar dikkat çekemez... tamam herkesin kapanması kendine de bazı kurallara da uymak lazım madem kapalıysan...
he bi de eklemeden geçemicem kapalı olupta facede açık saçık makyajlı askılı bilmem neli resimleri olanlar var.. benim faceimde öyle bi iki kişi var onların oraya koyduğu resimleri deyme açıklar çekipte koymaz yani...
Sana katılıyorum canım. Bizim bir tanıdığımız vardı; adı kapalıydı güya; ama göğüs dekoltesi vb. şey ne ararsan vardı. Tamam ben kapalı değilim; ama bu şekilde giyinen kapalıları da uygun bulmuyorum.
Kapalı olupta giyimlerini beğendiğim kişiler var. Örneğin; Hayrunnisa Gül. Çok modern giyiniyor. :sutarafa: