Tesettür ama nasıl

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ah cok dogru soylenenler:(
gecen gun bı kadın gordum azdaha ustune gıdıyordum eşim tuttu benı
altında corap yok gıydıgı etegın yırttmacı dızının ustunde ee tum bacak cıplak gozukuyo
parfum makyaj o bıcım basındada onden cok guzel baglanmıs ortu ee nealaka?
acık olanlara lafım yok sonucta benım ıkı ablam acık dıger ablamla ben kapalıyız
hep derım acık acıklııgnı kapalı kapalılııgnı bılıcek edebınle kapanmıcaksan kapanma!!
tesettur ne demek vucud hatların bellı olmucak sekılde kapanmak
bır cok acık arkadasım dalga gecerek acı ama gercek kapanmak buysa
bız alasını yaparız demıstı malesef durum oyle herseyın edebıyle olanı makbul
ıccamasırı hatta tangası gozukenmı dersın varda var ve basta turban ah
hep derım
oldugun gıbı gorun göründüğün gibi ol!!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Kapanmak gerçekten büyük sorumluluk ister

Gerçekten Allah rızası için kapanıyosanız dikkat çekmeyecek şekilde giyinmelisiniz.

ayağınıza dar yapışmış kotlarla,dikkat çekecek şekilde giyinipte kapanmak hiç bir anlam ifade etmiyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ah cok dogru soylenenler:(
gecen gun bı kadın gordum azdaha ustune gıdıyordum eşim tuttu benı
altında corap yok gıydıgı etegın yırttmacı dızının ustunde ee tum bacak cıplak gozukuyo
parfum makyaj o bıcım basındada onden cok guzel baglanmıs ortu ee nealaka?
acık olanlara lafım yok sonucta benım ıkı ablam acık dıger ablamla ben kapalıyız
hep derım acık acıklııgnı kapalı kapalılııgnı bılıcek edebınle kapanmıcaksan kapanma!!
tesettur ne demek vucud hatların bellı olmucak sekılde kapanmak
bır cok acık arkadasım dalga gecerek acı ama gercek kapanmak buysa
bız alasını yaparız demıstı malesef durum oyle herseyın edebıyle olanı makbul
ıccamasırı hatta tangası gozukenmı dersın varda var ve basta turban ah
hep derım
oldugun gıbı gorun göründüğün gibi ol!!

Sana katılıyorum canım. Bizim bir tanıdığımız vardı; adı kapalıydı güya; ama göğüs dekoltesi vb. şey ne ararsan vardı. Tamam ben kapalı değilim; ama bu şekilde giyinen kapalıları da uygun bulmuyorum.

Kapalı olupta giyimlerini beğendiğim kişiler var. Örneğin; Hayrunnisa Gül. Çok modern giyiniyor. :sutarafa:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ben de kapalı olmama rağmen pardesü filan giymiyorum ama bana bakan da aa kapalı ama şurası burası açık diyemez... gerçekten de kapalı olup göğüs dekoltesi olan daracık kot ve üstüne kısa kollu giyip başını kapatanı bile gördüm başı açık olsa dikkat çekmeyecek aslında ama kapalı olduğu için herkes bakıyor tabi ha bi de kapalı olup denize bikniyle girenler var şu bi gerçek ki açık biri bikiniyle girerken onun kadar dikkat çekemez... tamam herkesin kapanması kendine de bazı kurallara da uymak lazım madem kapalıysan...

he bi de eklemeden geçemicem kapalı olupta facede açık saçık makyajlı askılı bilmem neli resimleri olanlar var.. benim faceimde öyle bi iki kişi var onların oraya koyduğu resimleri deyme açıklar çekipte koymaz yani...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
ben de kapalı olmama rağmen pardesü filan giymiyorum ama bana bakan da aa kapalı ama şurası burası açık diyemez... gerçekten de kapalı olup göğüs dekoltesi olan daracık kot ve üstüne kısa kollu giyip başını kapatanı bile gördüm başı açık olsa dikkat çekmeyecek aslında ama kapalı olduğu için herkes bakıyor tabi ha bi de kapalı olup denize bikniyle girenler var şu bi gerçek ki açık biri bikiniyle girerken onun kadar dikkat çekemez... tamam herkesin kapanması kendine de bazı kurallara da uymak lazım madem kapalıysan...

he bi de eklemeden geçemicem kapalı olupta facede açık saçık makyajlı askılı bilmem neli resimleri olanlar var.. benim faceimde öyle bi iki kişi var onların oraya koyduğu resimleri deyme açıklar çekipte koymaz yani...

Burdada aynını yapan bi arkadaş vardı İlknurcum

kapalıymış ama perukla baya derin bi dekolteyle resim koymuştu

haliyle tepki aldı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Sana katılıyorum canım. Bizim bir tanıdığımız vardı; adı kapalıydı güya; ama göğüs dekoltesi vb. şey ne ararsan vardı. Tamam ben kapalı değilim; ama bu şekilde giyinen kapalıları da uygun bulmuyorum.

Kapalı olupta giyimlerini beğendiğim kişiler var. Örneğin; Hayrunnisa Gül. Çok modern giyiniyor. :sutarafa:

demek ıstedıgımde bu tesetturluyum kapalıyım dıyorsan hakkını verıcen
hıc unutmam kasıyer lazımdı bıze bı kızı almıstık işe
15 cm ıp gıbı topuk okadar dar kotku yuruyemıyo ust desen aynı darlıkta musterı sok olmustu
acık olsa kesınlıkle dıkkat cekmıcektı ama basında basartuyle şişhane goruntu ne dıyelım Allah akıl fıkır vere

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kapanmayinda bir adabi vardir.
Maalesef bazilari bunu beceremiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar