Evdeki koltuğa sigaranın korunu düşürüp açılan delikten sonra gelen terliğin şiddetinden anlaşılır ki.. Sigara sağlığa zararlıdır.
Adamlar sen mesaj at diye uzaya adam göndersin, baz istasyonu kursun, telefon üretsin senin attığın mesaja bak zalımın kızı. "OK"
Sabah sıcak yatağı terk edince kendimi Yaprak Dökümü'nde ki Ferhunde kadar dışlanmış hissediyorum.
Atasay Kuyumculukta bi yüzük alana bi yüzük bedavaymış. O kadar parası olan adamın metresi de vardır düşüncesiyle kampanya yapmış koskoca firma, insanlık ölmemiş arkadaşlar.
Taksici 3 lira bozuğu çıkmayınca "hakkını helal et. " dedi. Ben de hak geçmesin diye " 3 liralık daha git." dedim, şimdi yürüyerek geri dönüyorum.
Kayınvalidemi gerçekten tebrik ediyorum. Bulunmaz bir hint kumaşı doğurmuş hala bulamadım, nerede lan bu kız?
Saçını sarıya boyayıp kaşlarını zift karası bırakınca doğal sarışın olmuyorsun canım. Borussia Dortmund'un deplasman forması gibi oluyorsun.
Kaldırımlar sökülüp yeniden yapılıyorsa,hiç olmayacak yere asfalt dökülüyorsa,kaçak katlar çıkılıyorsa belediye seçimleri yaklaştı demektir.
Erkekler tuvaletine
"Seni seviyorum Zeynep " Yazan ileri zekalı... Zeynep asla o yazıyı okuyamayacak. Zaten Zeynep o yazıyı okuyorsa, Zeynep Zeynep değildir. Ciddi bir problem vardır.