Testere 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
testere_5.jpg

testere5

Sinema tarihine geçecek ve hatta geçti bile diyebileceğimiz korku gerilim filmlerine yeni bir kalite getiren Saw - Testere serisinin son filmi de sinema severler ile buluşuyor.

Testere 5 filmi ile Testere serisi yeni bir yönetmen daha kazanıyor : David Hackl. Bilmiyorum neden yönetmen değiştirme ihtiyacı hissettiler belki de yeniden başlayan bir film havası vermek içindir bilemiyorum ama bence de gerekliydi. Serinin üçüncü filminden sonra yazarlar kısmında bir değişiklik yapıp ölen Jigsaw'ın yerine yeni birini getirerek filmi daha da uzatacaklarının sinyalini o zaman vermişler.

Testere 4'ü seyredenler onun bir geçiş filmi olduğunu anlamışlardı ve çok açık olarak serinin 5inci filminin de yakında geleceğini biliyorlardı ve çok beklemelerine gerek kalmadan sinema severlerin karşısına sunuyorlar.

Testere 4 bence tam bir hayalkırıklığıydı fakat geçiş filmi olması nedeni ile testere 5 için güzel bir reklam oldu açıkçası ve çok büyük bir merak oluşturdu. Filmin sonunda Testere 4 ile 3'ün aslında aynı zamanda olduğunu ve Jigsaw'ın görevini yeni dedektif Hoffman'a devrettiğini gördük. Ve dahası Serinin beşinci filminde de aslında Jigsaw'ın Hoffman içinde bir planı olduğunu gördük.

Filmi izleyebilme şansım ne yazıkki olamadı fakat filmin konusu tahmin etmek pek zor da değil. Testere 3'den sonra filmin yazarlığını devralan ekibi görünce filmin yine açıklama ile kanı bir araya getirecekleri kesin gibi. Tahminen Hoffman'ın filme nasıl dahil olduğunu anlatacaklar, Amanda gibi belki de Jigsaw'ın elinden geçtiğini ve onun gibi yardımcısı olduğunu belirtecekler ve sonda yine bir hayat dersi verilecek ve herkesi şaşırtacaklar.

Açıkçası benim beklentim çok fazla değil ama yine de testere testeredir ve izlenmesi zevklidir. Her seri de biraz daha kaliteden kaybediyorlar ama belki bu geçişten sonra ve yeni yönetmen ile testere 5 kaliteyi yükseltebilir ama tabi bunlar umut.

Fakat birşeyi net olarak söyleyebilirim. Testere 5 serinin son filmi olmayacak ve Testere 6'da izleyiciler ile buluşacak.

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
seyretmek lazım bayılıyorum testere serisine...

OP
Rüya

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
aynen cnm bende çok beğeniyorum her seriside mükemmel bizim türkler bu kadar güzel yapamıyor açıkçası

Tepki
7
Arkadaşlar Ben Testereyi Izledim Ve çok Beğendim Muhteşem Bir Flim Olmuş Hepinizin Düşüncelerine Katılıyorum ::::::::) Seri Olarak Da Baştan Seyretmek Istiyorum .

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Ya Ben Daha Izlemedim.....güzelmi Yani...gitmeyi Düşünüyodum..şimdi Emin Oldum

Tepki
7
BENCE GÜZEL BİR FLİM AMA BENİM ERKEK ARKADAŞIM İZLEYEMEDİ BİLE GÖZLERİ KAPALI DURDU YANIMDA ÖZELLİKLE İLK SAHNESİ HARİKA BİR DE EN SONDAKİ OYUNUN KADIN LA ADAMIN PARLAKLARI VE KOLLARI İKİYE AYRILDIĞI ZAMAN Kİ SAHNE HARİKA BENCE İZLEMENİZ LAZIM . AY ÇOK SANDİSTÇE OLDU YAAA. :utandim:

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Cuma Günü Filmi Izledim...gerildim Yaa Adam Resmen Serikatil....ama Kendi Bunu Oyun şeklinde Yapıyor..benim En çok Etkilendigim Sahne Hani Ellerinde Anahtar Var Herkez Açmaya çalışiyordu...sarışaçli Kadın Hariçç Kafası Başindan Ayrıldıııı..ıyyyyyy

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
gidicem demiştim gittim filme, güzel yapmışlar herzamanki gibi, gitmek isteyenlere tavsiye edilir:)

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
iysssssssss cok korkunc boyle filmler, hayatta izlemem....
kardesim soyledi banada, hic sevmedim korkuncccc, o bile ellerini sikmis , sonradan farkediyordum diyor, kemiklerin kirilma sesleri ayyyyyy fenaaaa

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
testere serisinin bu zamana kadarki en iyi çıkışı ilk filmiydi.ilk filmin maliyeti çok düşük miktarlardaydı ama buna rağmen diğer serilere göre en cok tutlan bölüm ilkiydi bana göre....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar