Teyze kızına tecavüz etti!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Teyze kızına tecavüz etti!
"Onu seviyorum, evleneceğiz" diyerek kendini savundu!

Adana'da teyzesinin 14 yaşındaki kızına tecavüz edip alıkoyduğu iddia edilen E.Ç. (19) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklanan E.Ç, "Teyzemin kızını seviyorum evleneceğiz" diyerek kendini savundu.

Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

İddiaya göre, E.Ç. ile aşık olduğu kuzeni Ş.N. 7 Ağustos 2009'da kaçtı. Ş.N.'nin ailesinin ihbarı üzerine aşık kuzenler 9 Ağustos 2009'da yakalandı. E.Ç. sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkemece 'cinsel istismar ve hürriyeti tahdit' suçlarından tutuklandı.

Teyzesinin kızına tecavüz ettiği iddia edilen E.Ç. hakkındaki soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Savcı, E.Ç.'nin 'cinsel istismar' suçundan 15 yıl, 'hürriyeti tahdit' suçundan 5 yıl olmak üzere toplam 20 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan E.Ç, tutuklandığı nöbetçi mahkemede yaptığı savunmasında, teyzesinin kızı ile zorla ilişkiye girmediğini söyledi. E.Ç, teyzesinin kızını sevdiğini ve evlenmeyi düşündüklerini belirterek, "Evimizde kuzenimle birlikte olduk. Kuzenimin gerçek yaşı 18'dir. Kendi istediği için ilişkiye girdik. Evleneceğiz, birbirimizi deliler gibi seviyoruz" dedi. Ş.N. de poliste verdiği ifadesinde, kuzeniyle kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini ve evleneceklerini belirterek, "Ben E.Ç.'yi seviyorum" diyerek şikayetçi olmadı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın zaman çok kötüleşti ne kızlar ne erkekler yarını düşünüyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar