The Collector (Koleksiyoncu)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
The Collector (Koleksiyoncu)

Testere serisinin senaristlerinden yeni bir gerilim, korku filmi... 'o her zaman birini alır.'

3F5548233B8D9D6DFEDFE5CC37.jpg

Koleksiyoncu
Yönetmen :Marcus Dunstan
Oyuncular : Josh Stewart, Michael Reilly Burke, Andrea Roth, Juan Fernandez, Karley Scott Collins
Tür : Suç / Korku
bonus.png
/ Gerilim
Yapım : ABD, 2009
Kumar borcunu ödemek için,
bonus.png
tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin, evde kimsenin olmadığını sandığı bir akşam eve girer. Fakat malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille karşı karşıya
bonus.png
kalmıştır.

[DM]video/xdjysb_koleksiyoncu_shortfilms[/DM]

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
oyyyyy Allahım ızledım bunu offfff offfffff gercekten ben testere serısını ızlerken bu kadar gerılmemıstım supper bı gerılım fılmı tum gerılım korku severler ıcın gercekten son zamanların en ıyılerınden zaten testerenın yonetmenınden :eek: kesınşlıkle ıkıncısı gelecek cunku katılı gostermedıler kesınlıkle ızleyın ızleyın dıyorum baska bısı demıyorum -kop-kop

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
zaten ariş tek basına ızleme sakın gece fılan ızlersen ınanılmaz etkıleyıcı ınanılmaz gerılım -kop-kop

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
tam benlık bır fılmm beren yorumunu okuyunca anında ızlenıcekler lıstesıne aldımm
devamıda gelırse superrrrrrrr-kop

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
aynen esosum kıss ınan kı pısman olmuycaksın var yaa kıs hatta neden bana daha once demedın dıyceksın :gul: bılıyorum senın de zaten boyle korku gerılımlerı sevdıgını bol bol gerıleceksın garantı edıyorum

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ozman bastan senı dovuyum nıye soylemedıgını-kizgin
bu gece ızlerım este evde yok bol bol korkudan wc :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar