Kristen Stewart
Daimi Üye
Timsahını kocasına tercih etti!
Avustralyalı bir kadın, kocasının 'Ya timsahın ya ben" diye kendisinden bir tercih yapması üzerine kararını verdi, "Sen değil, timsahım" dedi.
Kimi kedi besler, kimi köpek, kiminin balığı vardır akvaryumunda, kimisi de hamsterıyla mutlu mesut yaşar.
Onun evcil hayvanı ise bir timsah. Yarım metre boyundaki timsah Johnie'yi oğlu gibi seven kadın, 13 yıldır bu tehlikeli canlıyla bir arada yaşıyor. Evin her köşesine rahatlıkla girebilen ve adeta aileden biri olan Johnie, Vicki Lowing'in kocasıyla arasını açmış.
Ve hatta işler öyle sarpa sarmış ki, çifti boşanmaya kadar sürüklemiş. Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan Vicki, yılardır terk edilmiş ve hasta hayvanlara bakıcılık yapıyor. Johnie'yi de 1996 yılında evinin önünde bulmuş.
TİMSAH UĞRUNA BOŞANDILAR
Kocası Greg, bir süreliğine karısının timsahla olan samimiyetine tahammül etse de, Vicki'nin tüm zamanını timsahla geçirmesi onu rahatsız etmeye başlamış. Evliliklerini kurtarmak için karısına timsahtan vazgeçmesini söyleyen adam, karısının aslında kendisinden çoktan vazgeçtiğini geç de olsa anlamış. Çift 2005 yılında boşanmış.
Vicki, "Kocalar kendilerine bakabilir. Ama benim küçük timsahım yemeğini bile kendi yiyemez. Johnie'ye bakmaya başladığım günden itibaren Greg'le sorunlar yaşamaya başladık. Hiçbir şey yapmayıp sadece kavga ediyorduk. Dayanılacak gibi değildi.
Evde sürekli bir gerginlik vardı" açıklamasında bulunuyor. Oğlu Andrew'in yatağında biricik timsahına yer bile açan Vicki, "Greg tüm zamanımı onun yerine Johnie'ye ayırdığımı düşünüyordu. Kendisini de sanki benim bir oğlummuş gibi görmek istiyordu" diyor.
Vicki'nin oğlu, timsah Johnie'den 18 ay daha büyük. Kadın, timsahını da oğlu gibi gördüğünü doğruluyor ve 'çocukları'nın da kardeş gibi olduklarını söylüyor.
HEM OĞLU HEM DE 'KIZI' VAR
Akşamları televizyonun başına geçip koltuğa kurulan Vicki, kucağından da Johnie'yi düşürmüyor. Onun tıpkı bir kedi köpek gibi evcil hayvan olduğunu ve kendisine ya da oğluna zarar vermediğini ifade ediyor.
Johnie'nin dişi olduğunu da çok geç kavradığını anlatan Vicki, "Dışarıdan bakınca cinsel organları görünmediği için anlayamamıştım. Oğluma kız kardeşi olduğunu söyledim. Johnie ismini verdik ona ama öyle uygun görmüştük o zamanlar. Zaten o da ismine alıştı. Aslına bakarsanız kız olması hoşuma da gidiyor çünkü hep kızım olsun istemiştim" diye konuşuyor, gülümseyerek.
(Star Gazete)