eczaneye gittim acı oje istiyorum dedim baktım eczacı dediki çocuk kaç yaşında ne çocuğu ergin abi kendime istiyorum dedi oooooooo burcu dedi sen çocukmusun ne acı ojesi falan dedi bende utandım tabi ama şöyle söliyim bizim ailede herkes yiyo annem ikizim ablam abim abimin 2 yaşındaki oğlu bile yiyo amcam falanda dayılarım falan yan aile boyu yiyoruz biliyorum bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama napcağımı bilemiyorumGerçekten çok kötü ve zararlı bir alışkanlık.İnşallah kısa zamanda kurtulursun.
Benimde ilk aklıma gelen acı oje oldu.Nekadar işe yarar bilemem tabi.Aslında ogeyle falan olmaz bu iş.Öncelikle kafanda bitirmen lazım :acep:
eczaneye gittim acı oje istiyorum dedim baktım eczacı dediki çocuk kaç yaşında ne çocuğu ergin abi kendime istiyorum dedi oooooooo burcu dedi sen çocukmusun ne acı ojesi falan dedi bende utandım tabi ama şöyle söliyim bizim ailede herkes yiyo annem ikizim ablam abim abimin 2 yaşındaki oğlu bile yiyo amcam falanda dayılarım falan yan aile boyu yiyoruz biliyorum bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama napcağımı bilemiyorum
Peki hiç dikkat ettinmi?Sinirlendiğindemi,mutlu olduğunda mı,stres yaptığında mı yersin tırnaklarını.Yoksa her an yemeye hazırmısın :acep:
valla her an yiyorum ama üzüldüğümde stres yaptığımda falan daha çok yiyorum öyleki sonradan çok acıyo falan