Tiryakilere kötü haber

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Tiryakilere kötü haber
Sigara içirmek için ‘aç-kapa camekân’ taktiği sona erecek
581422_detay.jpg

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sigara yasağının kahveler ve sigara içilen işletmelerde kurulan açkapa camlarla delinmeye çalındığına dikkat çekerek denetim sırasında camların açıldığını, denetim dışında kapalı tutularak bu mekânlarda sigara içildiğini söyledi. Bakan, “Genelge yayınlayıp herkesi uyardık. Camekânlı, plastik şeffaf aç-kapa işine son vereceğiz” dedi.

YETKİ BELEDİYEDEN VALİLİĞE GİDEBİLİR
Sigara yasağı konusunda uygulamada çıkan sıkıntılara karşı ilave tedbirler alacaklarını da vurgulayan Bakan Akdağ, idare tarafından kesilen cezaların sadece yüzde 25’inin uygulandığına dikkat çekti. Akdağ, tüm illere sigara yasağının uygulanmasında denetim yapmayan, görevi suiistimal edenler hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdiklerini söyledi. Bakan Akdağ, “Bu tedbirler de başarılı olmazsa nihai çözüm olarak sigara yasağını uygulama yetkisini belediyelerden alarak, valiliklere devredeceğiz” dedi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aslında bunlar iyi yani yasak olmalı çünkü sağlığa zararlı tamam ben içiyorum ama içmeyenleri düşünmek lazım...ben içmesem yanımda birinin içmesinden çok rahatsız olurum

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bu yasağın gelmesi çok iyi oldu çocuklarla biryere gittiğimzde bulunduğumuz ortamda her ne kadar içmesemde çocuklarımla birlikte aynı havayı telafuz etmek zorunda kalıyorduk
Neşelicim aynı dertten müzdaribiz canım aynen benimde eşim içiyor ben kullanmıyorum nasıl kötü oluyor seni iyi anlıyorum canım

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ben içen biri olarak söyliyim evet bu tarz yerlerde iyi olmuş ama barlarda eğlence yerlerinde yasaklanmamalı bence

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
Bu yasağın gelmesi çok iyi oldu çocuklarla biryere gittiğimzde bulunduğumuz ortamda her ne kadar içmesemde çocuklarımla birlikte aynı havayı telafuz etmek zorunda kalıyorduk
Neşelicim aynı dertten müzdaribiz canım aynen benimde eşim içiyor ben kullanmıyorum nasıl kötü oluyor seni iyi anlıyorum canım

Hele de şu an çocuk var diye başka odada içiyor ama evde berbat kokuyor ya.Bir türlü balkona çıkmıyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ben içen biri olarak söyliyim evet bu tarz yerlerde iyi olmuş ama barlarda eğlence yerlerinde yasaklanmamalı bence

Bence en çok bar ve eğlence mekanlarında yasaklanmalı. Çünkü ben içmeyen biri olarak milletin sigara kokusunu çekmek zorunda değilim. Resmen içim bulanıyor. Nikotine batmış gibi oluyorum. Ve bu yüzden şimdi eğlence mekanlarına gidemiyorum :sim3::sim3::sim3:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
ne kadar yasak gelirse gelsin muhakkak çözüm yolu bulunur
bende içiyorum ve içilmeyen bi ortama gidildiginde zevk almıyorum
tabiii karşımdaki içmiyorsa oda içilen ortamdan hoşnut kalmıyor:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar