Tiyatrocuların Kıvanç'a parası yetmedi

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Tiyatrocuların Kıvanç'a parası yetmedi

attachment.php

Tiyatro dünyası, Kıvanç Tatlıtuğ'un peşinde! İlk adımı Tiyatro İstanbul attı. Tiyatronun sahibi Gencay Gürün; Tatlıtuğ'a 'Özel Hayatlar' isimli oyunda Berna Laçin'le başrol teklif etti. Gürün; Tatlıtuğ'un teklife sıcak baktığını ama İngiltere'ye gitme planı olduğu için projede yer alamadığını açıkladı. Tiyatro çevrelerinde ise bu görüşmeyle ilgili başka bir iddia var: Buna göre Tatlıtuğ, teklifi kabul etti ama bir sezon için istediği 50 bin dolarlık rakam tiyaro için çok bulundu. Kıvanç'ın oyun başına istediği rakam 1.000 dolara (1.400 lira) denk geliyor.

Kaynak: Haber Türk

Ekli dosyalar

• 562370_detay.jpg
    562370_detay.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sanirim dizi gibi zannettiler tiyatroyuda. Gercekten yuh yani. :protesto:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Az önce Gencay Gürün bu konuda yorum yaptı 2. sayfada Kıvanç yurtdışına gideceği (okul için) için kabul etmedi hatta tabi tiyatro o kadar para kazandırmıyor deyince para mevzusu değil tiyatroda bedava bile oynarım demiş Gencay Gürün bir övdü bunu bu kadar nezaketli bir çocuğa böyle bir iftira bana bile ağır geldi dedi...

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Az önce Gencay Gürün bu konuda yorum yaptı 2. sayfada Kıvanç yurtdışına gideceği (okul için) için kabul etmedi hatta tabi tiyatro o kadar para kazandırmıyor deyince para mevzusu değil tiyatroda bedava bile oynarım demiş Gencay Gürün bir övdü bunu bu kadar nezaketli bir çocuğa böyle bir iftira bana bile ağır geldi dedi...

Dogru olmamasina sevindim acikcasi. :ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar