Tokat'ta askeri helikopter düştü

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tokat'ta askeri helikopter düştü

Tokat'ın Erbaa ilçesi yakınlarında 3 personel taşıyan askeri helikopter düştü. Tokat Valisi Şerif Yılmaz, kendilerine ulaşan bilgilere göre, personelden kurtulan olmadığını bildirdi.

asker-helikopter-10610_ic-5544_334.jpg

Tokat'ın Kuzalan Yaylası mevkiinde düşen helikopterin Giresun Komutanlığına ait olduğu, ilk bilgilere göre kazanın teknik bir arızadan kaynaklandığı öğrenildi.

Vali Yılmaz, bir saldırının söz konusu olmadığını belirtti ve "Helikopterin yandığı şeklinde bilgiler var. Helikopterin düştüğü bölge rakımı yüksek bir bölge. Sisli bir hava hakim bölgede. Olayın çarpma şeklinde meydana gelmiş olabileceği değerlendiriliyor" dedi.

Yılmaz, helikopterin Tokat'tan kalkmadığını ifade ederek, "Dışarıdan gelen bir helikopter. Askeri, jandarmaya ait bir helikopter olduğu için personel ile ilgili rakamı tam teyit etmediğim için söyleyemiyorum. Sayı yok ama bize şu ana kadar intikal eden bilgiler kurtulanın olmadığı yönünde" diye konuştu.

Şerif Yılmaz, helikopterin Giresun'dan havalandığı bilgisini aldıklarını sözlerine ekledi.

Ölen 3 personelin kimlikleri açıklandı
Kazada Pilot Yarbay Levent Tabak, Pilot Üsteğmen Murat Saraç ve Teknisyen Kıdemli Üstçavuş Kamil Tuna'nın şehit olduğu açıklandı.

E

ekim

Misafir
allah rahmet eylesin.allah anasını babasını sabır versin.ateş düştüyü yere yakıyor.
çoook üzüldüm çoook.geri kalanları allah sabır versin.nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun..

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

Allah rahmet eylesin şehitlerimize.

Çok üzüldüm,Tokat benim memlketem aynı zamanda kızlar

sabah görünce çok üzüldüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar