Tokat'ta çatışma: 7 şehit

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Tokat'ta devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit oldu, 3 asker ise yaralandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan ve içinde 10 askerin bulunduğu jandarma aracına pusu kurularak ateş açıldı. Çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu 3 asker ise yaralandı. Yaralı askerlerden 2'si Tokat'a gönderilirken, bir asker ise ameliyata alındı.

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
şerefsizler azdılar gene bunlara yüz vermeye gelmiyo zaten kökünü kazıcaksınki rahat edesin yine sinirlerim bozuldu kaynım askerde 84 günü kaldı yüregimiz agzımızda RABBİM tüm askerleri içindede bizim askerimizi korusun
hainleride kahru perişan etsin inşaallahh:kizdim::kizdim::kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
O kadar tepkiliyim ki... Buraya yazmakla bitmez anlatacaklarım, diyeceklerim. Allah hepsinin bin belasını versin. Bunları işkence yaparak öldüreceksin.:kizdim:

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize de şifa..

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
anam Allahım bu ne dehşet asker kardeşlerimize vuran elleriniz kopsun bileklerinizden kopsun kökünüz kurusun ay çok kötü oldum ben şuan ellerim titriyor ne desem azdır bu caniler çok fena oldum şehit kardeşlerime Allahtan rahmet diliyorum ailesinede sabırların en büyüğüne versin

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum
zalim tererösleride allaha havale ediyorum kendi yaktıkları ateşte
yanar kavrulurlar inşallah

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Ömrünün baharında, tek suçu vatan toprağını beklemek olan gencecik fidanlara uzanan hain eller kırılsın!

Ruhunuz şad, mekanınınz cennet olsun.:aglayan:

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
o kadar çok kişinin canını yaktılarki öfkemizi dile getiricek kelime bulamıyorum.
Allah ailelerine sabır versinn çok acıı çokkk..

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
suan haberlerı goz yası ıle ızlıyorum 7 şehidi topraga verdık rabbım bol bol sabır versın aılelerıne nekadar zor dusunun bı asker 100 ytllık askerlık parasını annesıne gonderıyodu aılenın dıreği gitti off allahım sabır sabır nolur analar aglamasın askerlerımız sehıt olmasın:aglayan:

:bayrak::bayrak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar