Tolga Karel evlendi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
tolga_d.jpg

Tolga Karel evlendi

Genç kızların hayranı olduğu Tolga Karel, dünya güzeliyle bugün gizlice evlendi.

Tolga Karel Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile gizlice evlendi.

Bulgaristan'da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile yıldırım nikahı kıymaya karar veren Karel, ilişkileri yeni olmasına rağmen evlilik teklifinde bulunduğunu belirtmişti.

Focushaber'in haberine göre, bugün öğlen saatlerinde Üsküdar 1. noterinde bir işlem yapmak için gelen Tolga Karel Azeri sevgilisi Günay Musayeva'yı yetkililere eşim diye tanıtarak evliliği onayladı. Noter'de işlem ücreti 114 lira tutan Karel'in bir iş için Günay Musayeva'ya vekalet verdiği öğrenildi.

114 liraya 200 yetmez
İşlemler sırasında cebinden 200 TL çıkartan Karel 114 lirayı duyunca "Yeterli para yok. Ben bankadan para çekerek üzerini tamamlayayım" dedi. Görevlilerin 114 lira elinizde 200 TL var demesiyle noterde gülüşmeler yaşandı. Karel'in devamlı olarak Musayeva'yı görevlilere benim eşim diyerek tanıtması dikkat çekti.
Sabah

H

Hera

Misafir
Evet şu an İzliyorum Anlatıyor lar nasıl eclendiklerini Allah Mesut Etsin Yuva Kuranın Yuvasını Bozmasın İnşallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar