Transporter 3 (Taşıyıcı 3)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
fdb796e5e9f9bf0cdd72f3b1b.jpg

Filmin adı : TAŞIYICI 3
Orijinal adı : TRANSPORTER 3
Yönetmen : Olivier Megaton
Oyuncular : Jason Statham, Eriq Ebouaney, Robert Knepper, Natalya Rudakova, Jeroen Krabbé, Alex Kobold, David Atrakchi, Yann Sundberg, David Kammenos, Silvio Simac, Oscar Relier, Timo Dierkes, Igor Koumpan, Paul Barrett
Senaryo: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Görüntü Yönetmeni: Giovanni Fiore Coltellacci
Kurgu: Camille Delamarre, Carlo Rizzo
Müzik: Alexandre Azaria
Yapım Tasarımcısı: Patrick Durand
Yapımcı: Luc Besson, Steve Chasman
Süre: 100 dk.
Yapım: Fransa (2008)
İthalatçı: TMC
Dağıtımcı: UIP
Gösterim Tarihi: 26 Aralık 2008

Taşıyıcı Frank Martin’in yeni görevi Valentina’yı (Natalya Rudakova) Marsilya’dan alıp Budapeşte üzerinden Odessa’ya götürmektir. Valentina, Ukranya’nın Çevre Koruma Dairesi Başkanı Leonid Vasilev’in (Jeroen Krabbé) kaçırılmış kızıdır. Yolculuk boyunca Frank, Vasilev’in onu durdurmak için gönderdiği ve ondan görevini almak isteyen ordu gücündeki bir grup ajanla, Müfettiş Tarconi’nin (François Berléand) yardımıyla mücadele eder. Valentina, başlarda Frank’ten hiç hazzetmese de yolculuk boyunca onunla işbirliği yapmak zorunda kalacaktır.
Filmin Fragmanı

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
tüm taşıyıcı serisini izleyen bir film severim ama bu serinin bu son filmini öylesine itici buldum ki :hayır::eek:lmaz: daha önceki yaptığım film yorumlarından birinde demiştim basit filmi hareketli hale getirmek adına çaresizce eklenen açık veya öpüşme sahneleri demiştim kaldı ki bu serinin kesinlikle böyle ucuz basit karelere hiç ihtiyacı olmadığı halde bu son filmde oldukça fazla olması açıkcası beni üzdü..:kahve: ve filmin yarısın da kapattım..çok fazla açık sahnesi vardı hiç hoşuma gitmedi..:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar