Truff Pasta
3'lü kakaolu kek tabanı
Islatmak için :1 su bardağı sıcak su,3 tatlı kaşığı nescafe,3 tatlı kaşığı şeker
Kreması :5 çorba kaşığı un,7 çorba kaşığı şeker,25 gr. margarin,500 ml.sütü pişirip vanilya ve 1 paket labne ekleyip mikserde çırpın.
Üzerine :Kremşanti,damla çikolata,meyve şekerlemesi ve fıstıkiçi
İçine :Vişne reçelinin taneleri
Kenarlar için : Mikserde un gibi çekilmiş kakaolu piknik bisküvi
Yapılışı
Kekin ilk tabanını ıslatıp pişirip soğuttuğunuz kremanın yarısını koyun istediğiniz miktarda vişne taneleri koyun ve bu şekilde diğer katlarıda çıkın.En üstünü şanti ile sıvayıp kenarlarını biskiviye bulayın.
Trufflar için kalan bisküvileri (topları bulamak için az miktar bırakın) krema,şanti,damla çikolata ve ıslama suyunu beraberce yoğurup fındıktan büyük yuvarlaklar yapın tekrar bisküviye bulayıp pastanın kenarlarına dizin ortalarına şanti
sıkıp meyve şekerlemesi damla çikolata ve fıstıkla süsleyin
Afiyet olsun