Tuba ve Beren yine karşı karşıya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Tuba ve Beren yine karşı karşıya
Tuba Büyüküstün ve Beren Saat arasındaki gerilim yine arttı

575477_detay.jpg

Türkiye’nin en gözde iki kadını daha önce Bülent İnal ile birlikte olmuş, bu durum iki kadın arasında krize neden olmuştu. Önce Büyüküstün ile birlikte olan İnal, ilişkisi bittikten sonra Cansel Elçin’den ayrılan Saat ile aşk yaşamaya başladı. Saat, İnal’dan ayrıldıktan sonra Levent Semerci ile bir ilişkiye yelken açmıştı. Şimdi Saat’in eski sevgilisi Elçin’le “Gönülçelen”deki rol arkadaşı Büyüküstün’ün aşk yaşadığı gündemde... Böylece Tomris Giritlioğlu’nun keşfettiği ancak yıllardır birbirleriyle hiç konuşmayan Saat ile Büyüküstün aşk konusunda yine karşı karşıya geldi.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Bence ortada gerilim falan yok magazinciler gündem yaratmaya çalışıyor gibi bu iki bayan oyuncu böyle saçma sapan birşey için birbirine düşecek tipler değil...

S

Saffarri

Misafir
Allahim ya her dizide ayni sey.Hep rol arkadasina asik oluyorlar-kizgin sacma yaa. Tabi buna ask denilirse......:kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
üüüüüüüüüüüüü bülent benimdi ama:sim3::sim3::sim3:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
aman ya
şöyle ezel gibi ve maraz ali gibi karizmatik adam olsa bayri de paylaşamıyorlar diyebileydim yawwwwwwww:kptmya::kptmya:

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
Cansel Elçin hatırla sevgilide kızı rolündeki kızla birlikteydi Beren Saatilene ara olmuş bencede magazincilerin uydurması.

Tuba ile Bülent inalı alışveriş merkezinde elele görmüştüm hatta ilk el tutuşmalarımıydı bilmiyorum bakıştılar kızardılar utangaç utangaç yürümüştü Tubacık .

İnşallah Cansel Beylede uzun sürer biri çok yakışıklı biri cok güzel. hatta cocukları olmalı :sila:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar