Türk anneler hatalı avrupalı anneler doğru diye bir çıkarım yapılamaz bence özellikle de bu genellemeye dayalı sözde araştırmaya bakarak..
Böyle bi çıkarımda bulunduğumuz yok..araştırmanın başında Türk annelerinn daha itaatkar geleneklere bağlı avrupa annelerinin daha serbest olduğu belrtiliyor..altında yazan maddelerde gördüğünüz gbi hatalı yönlerimiz görülüyor..kitap okuma saatleri yürüyüşler yeme içme ve uyku saatlerinde düzen cezaya az başvurma gibi gibi..tabi bu bi genelleme herkes için aynısı olduğu düşünülemez..Ferah ablada hatalı yönlerimizi görüyoruz dedi..türk annelerini kötüleme gbi bi niyetim olmamaz..neticede benide bi türk annesi yetiştirdi ve bende bi türk anne olcam..-ciko
O senin düşüncen bu da benim düşüncem, sana kötüledin de demedim.
Son yazdığın da çok çelişkili o bunu yazmış bu bunu yazmış demene de gerek yok, okuyorum zaten.
sizin yazdığınız mesajda """Türk anneler hatalı avrupalı anneler doğru diye bir çıkarım yapılamaz""" demişsiniz.. bende yazdığımz şeyler yanlış anlaşılmasın diye bi açıklamada bulundum..okuduğunuz farkındayım heralde..