'Türk kadını nereye kadar açacağını bilmiyor'

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.932
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1238247.jpg

'Türk kadını nereye kadar açacağını bilmiyor'

İvana Sert, Türk kadınlarına dekolte konusunda hem eleştirdi hem de ipuçları verdi...

Bir saç boyası firmasının tanıtımı amacıyla başlatılan proje kapsamında Ivana Sert, Kemer İlçesi’nde kadınlarla bir araya geldi. İstanbul, Yalova, Kayseri, KKTC ve İzmir’den sonra Kemer’e gelen İvana Sert, 2012-2013 sonbahar- kış modası hakkında ipuçları verdi.

Kuaför salonundaki kadınların saçlarına şekil veren ve boyayan Ivana Sert, kadınlara kıyafet seçimi ve uyumu konusunda da çeşitli bilgiler verdi. Türk kadınının vücudunu yeterince tanımadığını anlatan Sert, bu nedenle kadınların giydiklerini yakıştıramadığını söyledi. Türk kadınının öncelikle vücudunu tanıması gerektiğini ifade eden Ivana Sert, gittiği yerlerde kadınlara vücut yapılarına göre nereyi ne kadar açmaları, nerelerini gizlemeleri gerektiğini anlattığını belirtti.

Bir televizyon kanalında sunduğu moda programında insanlara giyim konusunda bilgiler verdiğini aktaran Ivana Sert, bu sayede bugüne kadar Türk kadınlarının giyim tarzında önemli ölçüde değişiklik yapmayı sağladığını iddia etti.

DHA
 

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
66.589
Tepki
60.375
Puan
113
Yaş
33
Konum
kocaeli
Çok itici geliyor bana erkek olsam sümüğmü atmam
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.319
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Acanlar icin bu elestiriyi yapmis, her Türk kadini ayni degil ki.
Gayet güzel giyinen hanimlarimiz var. :miyagi:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst