Türk kadınının genel sorunları nelerdir?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
şiddet ezilme kendi ayakları üzerinde duramama eşi ve çocukları için kendini feda etmek...en kötüsü de tüm bunlara rağmen yaranamamak....

ayrıca ahlak kuralları bizim ülkemizde sadece kadınlar için geçerli erkeklere laf yok....:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
şiddet ezilme kendi ayakları üzerinde duramama eşi ve çocukları için kendini feda etmek...en kötüsü de tüm bunlara rağmen yaranamamak....

ayrıca ahlak kuralları bizim ülkemizde sadece kadınlar için geçerli erkeklere laf yok....:ates:

Düşüncelerime tercüman olmuşsun şekerim :eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bi de şu var mesela du bi kadına çoğu kişi kötü gözle bakıyor bazı kadınlar bile önceden arkadaşken sonradan ilişkisini kesiyor ki kocamı ayartmasın die...bunları görüyoruz duyuyoruz okuyoruz....ama dul bi erkeğe hemen çevre eş aramaya başlıyor daha hiç evlenmemiş kızlar eş adayı olarak karşısına diziliyor....ne de olsa erkek hem dul olması daha tecrübeli olduğunu gösterir...dul bi bayan hiç evlenmemiş bi erkekle evlendiğindeyse ise olaylar çıkıyor nasıl olur sanki o ikinci sınıf vatandaş......:alsana::alsana:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kadın dul olursa işi zor dul kadına erkeklerin selam verişi bile çok rahat buna çok sinir oluyordum yani erkeklere kızıp tenkit ettiklerim oldu çünkü kadını zor durumda bırakıyorlar:alsana:

aysegul

Aktif Üye
Tepki
119
bence cok muhtac bi durumda olmalari ayrica erkekler tarafindan cok ezilmeleri diye düsünüyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
o kadar çok varki bir tanesi eğitim aile erkek çocuğunu o istemesede tahsile zorlar ama kız çocuğuna gelince onun yalvarması bile gerekebiliyor tahsil görmesi için:ates:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
o kadar çok varki bir tanesi eğitim aile erkek çocuğunu o istemesede tahsile zorlar ama kız çocuğuna gelince onun yalvarması bile gerekebiliyor tahsil görmesi için:ates:

evet bak bu da çok doğru kızlar üniversiteyi aileden uzak okursa kötü yola düşer Allah korusun!!!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar